Що одягнути на пляж: модні тенденції 2018 року

З настанням пляжного сезону багато жінок задаються питанням: а що краще носити на пляж? Для того, щоб відчувати себе максимально впевнено і стильно на пляжі, найкраще знати останні тренди та тенденції. Про те, що носити на пляж, ми розповімо вам у нашій статті.

Суцільний купальник. Універсальна модель купальника, яка підходить абсолютно всім жінкам будь-якої фігури. Цього літа стилісти пропонують вибирати суцільні купальники не тільки в монохромному тоні, але і з яскравими принтами: горох, смужка або клітинка. Але пам’ятайте, дрібний горошок і вертикальна смужка роблять стрункою, а великий горошок і горизонтальна смужка – повнять.

Солом’яний капелюх. Якщо ви шукаєте більш жіночний образ на пляж, тоді зверніть увагу на елегантні солом’яні капелюхи. Такий капелюх відмінно впишеться в пляжний стиль.

Мікро-окуляри. Вузькі сонцезахисні окуляри стали хітом цього сезону. В цьому році стилісти пропонують вибирати різнокольорові мініатюрні і вузькі окуляри з леопардовим принтом, коричневі або чорні. 

Біла накидка. Замість того, щоб замотуватися на пляжі в парео, стилісти в цьому сезоні пропонують замінити його на модну білу накидку. Вибирайте накидку з натуральної тканини, яка пропускає повітря і регулює температуру тіла.

Плетена сумка. Така сумка повинна стати невід’ємним аксесуаром на пляж. Під таку сумочку найкраще носити легкі сарафани, комбінезони та сукні.

Джерело

Поділись


Новини партнерів