Діловий стиль влітку: перемагаємо спеку за допомогою модної сукні

У літню пору офісним працівникам не так вже просто, як може здатися, переживати спекотні дні. На роботі їх швидше за все чекає кондиціонер, але до місця ще потрібно дістатися, а таксі – не завжди найкращий спосіб. Ми допоможемо правильно підготуватися в такий нелегкий шлях по розпеченому місту – і головною зброєю стане класна офісна сукня.

Якщо не строгий дрес-код, то певний стиль одягу найчастіше регламентує гардероб офісного працівника. Щоб виглядати стильно, відповідати діловому тону, а головне – відчувати себе максимально комфортно, дивись добірку наших стильних офісних суконь.

В першу чергу, влітку важливо вибирати натуральні і дихаючі тканини, наприклад, бавовну або льон. Матеріал не повинен бути надто щільним і спекотним. Якщо жереб випав на шифон, важливо, щоб така сукня не просвічувала, виглядала пристойно і досить серйозно.

Що стосується силуету, звичайно, ідеально, коли сукня не дуже прилягає до тіла, а струмує уздовж стегон. Наприклад, вдалим рішенням стануть А-подібний силует, oversize і прямий крій. Яскравий приклад – образи Кейт Міддлтон.

Вважається, що для офісу найактуальніша довжина – міді. Але ми переконані, «пристойне міні» нікому не зашкодить. Важливо до міні-сукні підібрати непомітні аксесуари і стримане взуття на невисокому каблуці. Чим більше відкриті ноги, тим більше закритий повинен бути верх. Якщо начальство не придивляється скрупульозно до нарядів співробітників і дозволяє деякі вільності, руки можна залишити відкритими, а ось плечі краще тримати під одягом. Так що модний сарафан для офісу влітку не підійде. Виріз декольте також варто контролювати: якщо він занадто глибокий, можна одягти сукню на базову білу футболку або блузу.

Відмінно буде виглядати в офісі сукня-сорочка або сукня на ґудзиках. Сукня на запах також буде доречною, але варто вибирати не надто яскраві принти і кольори. Сукня з запахом не обмежує руху і відмінно «дихає». Ще одна стильна варіація – сукня-піджак. Найтиповіші принти для офісу – клітина і смужка (можна вибирати не стандартні кольори і розміри принти). Однотонні модні кольори, звичайно, теж підійдуть, а ось чорного, по можливості, краще уникати. Світлі тони не будуть так сильно притягувати сонячні промені. Якщо ваше місце роботи дозволяє, можна вибрати помірний квітковий принт.

Джерело

Поділись


Новини партнерів