Модні купальники: найактуальніші тренди 2018 року

Що ж, давай розберемося з найважливішим атрибутом відпочинку біля води для кожної дівчини – купальником. Адже ця (трохи інтимна) деталь гардеробу, без якої в літню пору жодній дівчині не обійтися, повинна підкреслювати всі достоїнства фігури і приховувати всі, без винятку, вади (якщо такі є).

І щоб тобі не заплутатися серед представленого різноманіття купальних костюмів, пропонуємо ознайомитися з найактуальнішими трендами 2018 року, які допоможуть тобі зорієнтуватися у виборі. І ти з легкістю зможеш підібрати собі потрібний варіант – купальник, який підкреслить твою жіночність і привабливість.

Отже, починаємо.

Купальники з бахромою або рюшами

Модною тенденцією 2018 року є бахрома. Подовжена або коротка, вона тримається в топі вже не перший рік. І це не дивно, адже бахрома, різні волани і рюші додають твоїм рухам грайливості.

Цей варіант підходить майже для всіх типів фігури. Власницям «трикутника» потрібно шукати купальник з об’ємними деталями зверху, тим самим збільшуючи собі груди на пару розмірів (альтернатива пуш-апу). Ну, а «перевернутим трикутникам» радимо бахромою прикрашати свої стегна. Ми не сумніваємося в тому, що одягнувши такий купальник, тобі захочеться вийти станцювати сальсу або бачату.

Цей купальник сам по собі досить яскравий і не потребує зайвих деталей, доповнити образ можна, хіба що величезними сережками або масивним браслетом.

В’язані купальники

Виглядати ефектно тобі може допомогти бабусине рукоділля, адже в’язані купальники в цьому сезоні будуть на піку популярності. Такі моделі більш скромні в використанні декоративних елементів. Найкращим варіантом будуть опуклі візерунки, плетіння, шнурівка або та ж бахрома.

Підібрати такий купальник під себе легко. Щоб візуально збільшити ноги, плавки повинні бути непомітними, темними і з високими вирізами. А щоб відвернути увагу від широких стегон, вибирай купальник з яскравим верхом і більш приглушеним кольором внизу (можна щоб тільки ліф був в’язаним, тоді він буде усі погляди притягувати до себе).

 

З цим купальником кількість аксесуарів слід звести до мінімуму. Оптимальний варіант: обіграти образ за допомогою капелюха з величезними полями. Нічого зайвого, тільки ти, засмага і ідеальний купальник.

Купальник з підтяжками

Якщо твоя мета – відчути себе найсексуальнішою на цілому пляжі, то сміливіше вибирай купальник з підтяжками. Є традиційний варіант, який з’єднує окремими ремінцями плавки з ліфом, а є – імітація підтяжок за допомогою тонких шлейок, які є продовженням трусиків. У другому випадку підтяжки будуть виглядати більш виразно і навіть провокаційно.

Вертикальні лінії шлейок витягають силует, роблячи талію вужчою, а корпус витонченішим. Але з ними потрібно бути акуратніше. На дівчатах з пишними формами підтяжки можуть виглядати комічно, перетворюючи великі груди в диньки, обтягнуті стрічкою.

 

Ми не можемо з упевненістю сказати, чому у цього виду купальника стільки шанувальників: навіяно це минулим або ж вплив знаменитого коміка Бората і його чарівних плавок. Але, в будь-якому випадку, якщо ти смілива і зухвала, ти теж вибереш його.

Купальник з завищеними трусиками

Такі моделі купальників – прекрасний варіант для пляжного відпочинку. За рахунок своєї загадковості, вони привертають увагу до жіночих стегон, підкреслюючи їх округлість і сексуальність.

І саме тому, такий купальний костюм буде відмінно виглядати на дівчатах зі стрункою фігурою, підкреслюючи красиву талію. Крім того, така модель купальника допоможе приховати все, що не хочеться показувати. Наприклад, невеликий животик, шрами після вирізки «апендициту» або розтяжки.

Власницям проблемних стегон, зупиняючи свій вибір на купальнику з завищеними трусами, ми радимо підібрати верх купальника з яскравим принтом, що відверне увагу і не дозволить акцентувати її на недоліках фігури. Такий фасон купальника теж допоможе візуально подовжити ноги.

Головне в даній моделі – трусики з високою талією, а верх купальника можна підібрати будь-який – від бандо без шлейок до яскравого топа.

Гармонійне поєднання аксесуарів туніки або пляжної накидки, яке збігається за кольором з твоїм купальником дозволить створити ідеальний образ.

Бежеві

Зараз все більше людей за природну красу і натуральність у всьому, будь то мейк-ап, манікюр або елементи гардеробу. Тому й не дивно, що в цьому літньому сезоні модними будуть купальники тілесного кольору.

Спільний або роздільний бікіні, на одне плече або без шлейок, з відкритим животом або з оборками – неважливо, головне постаратися підібрати тон, наближений до кольору твоєї шкіри. Пудровий, ванільний, вершковий, кремово-жовтий – серед такої кількості відтінків бежевого може здатися складним вибрати саме свій. Не сумуй, обирай тоді трохи темніший колір, адже ми-то знаємо, що незабаром ти станеш шоколадкою.

На жаль, дівчатам з мармурової шкірою або, як то кажуть, з аристократичною білизною – слід відмовитися від думки підкорювати оточуючих цим купальником. Інакше ви ризикуєте здатися блідою міллю.

В образі з бежевим купальником акцент ставиться на тобі і твоїй природності, так що радимо не нагромаджувати себе біжутерією і брязкальцями.

Купальники зі шнурівкою

Ще один гарячий хіт літнього сезону 2018 року – це кокетливі купальники з безліччю різних зав’язок і шнурівок, які можуть бути розташовані в різних частинах купальника. Головне – їх присутність.

Шнурівка зустрічається як на роздільних, так і на суцільних купальниках. Адже така маленька деталь перетворить будь-яку модель купального костюма з цілком традиційної в незвичайну.

Але, вибираючи такий фасон купальника, щоб виділитися на пляжі і вигідно підкреслити красу фігури, потрібно врахувати деякі моменти. А саме:

  • Шнурівка з боків робить стрункішою і акцентує увагу на ніжках, талії і стегнах;
  • У зоні декольте, для великих грудей вона послужить додатковим фіксатором в бюстгальтері;
  • Для невеликих грудей – дозволить візуально збільшити їх об’єм.

В цілому, при виборі купальника з елементом шнурівки, потрібно бути акуратною. Адже, якщо переборщити, то можна виглядати непрезентабельно і навіть вульгарно.

Спортивні купальники

В тренді модних купальників на літо 2018 року одне з важливих місць займають купальники спортивного стилю. Вони відрізняються підвищеною практичністю і зручністю, відсутністю прикрас і зайвих деталей, що дозволяє не тільки зберегти свободу рухів, але і зробити акцент на красі фігури.

Ще однією особливістю спортивних купальників є – повна універсальність. Як стверджують стилісти, немає такої фігури, якій би не підійшли спортивні моделі.

До того ж, якщо ти не любиш увесь день лежати на шезлонгу, а без розуму від активного проведення часу на пляжі, тоді купальник в спортивному стилі однозначно для тебе. На контрасті брутальних і жіночних стилів, спортивний зацікавлює увагу оточуючих. Так що, вибираючи купальник даної моделі, будь готова до того, що неспортивний інтерес з боку протилежної статі, і не тільки, тобі забезпечений.

Суцільні купальники

Тренд купальників, який вже оцінили багато модниць. І ми вважаємо, що суцільний купальник, як маленька чорна сукня, повинен бути в гардеробі у кожної дівчини. До того ж, сьогодні дизайнери пропонують таку кількість варіацій даної моделі, що неможливо не купити собі хоча б один.

Серед злитих купальників лідером літа 2018 року є модель з глибоким декольте або з вирізами на ребрах і животі. Завдяки цьому, можна показати ідеальний прес і при цьому залишатися загадковою. Саме за допомогою такої моделі купальника з вирізами на ребрах можна вигідно підкреслити красу фігури і створити сексуальний силует «пісочний годинник».

Якщо у тебе не зовсім спортивний животик, не варто засмучуватися. Тобі потрібен купальник з відкритою спиною, але закритий спереду. А непропорційні плечі допоможуть візуально збалансувати моделі без бретель.

Злитий купальник відмінно підійде і для вагітних, а також для дівчат, які недавно народжували.

На жаль, вибираючи цей варіант, не розраховуй на рівномірну засмагу. Суцільні купальники ідеальні для активного водного і пляжного спорту. Згадай серіал «Рятувальники Малібу», де всі дівчата-рятувальники ходили в закритих купальниках. У ньому у тебе нічого не сповзе, не розв’яжеться, не злетить. До того ж, зручно стрибати або забігати в воду. Хороший вибір також для аквапарку, басейну або вечірки.

Додай високі підбори, плаття в підлогу, сонцезахисні окуляри – і твій розкішний образ готовий.

В смужку

Даний купальник має незаперечну перевагу: знаючи хитрощі використання смужок, можна створити абсолютно жіночий силует. Для цього не бійся в одному купальнику поєднувати різні за напрямом або розмірами лінії. Наприклад, щоб збільшити верх, ліф повинен бути в горизонтальну смужку, а звузити низ допоможе вертикальна або дрібна смужка.

Якщо ж грати з напрямками ліній ти не хочеш, то використовуй контрастність їх відтінків. Адже колірна гамма в купальнику теж важлива. Темні тони смужок зменшують, а світлі – додають об’єму.

Смужку непросто поєднувати з іншим принтом. Тому найкраще доповнити образ однотонними речами в колір однієї з ліній.

Джерело

Поділись


Новини партнерів