Як носити максі спідницю влітку: 10 модних ідей

Як свідчать стилісти, в 2018 році в моді жіночність, романтичність і крапля ніжності. Тому не дивно, що на зміну штанам прийшли чарівні спідниці. У моді як міді і міні спідниці, так і максі.

Довга спідниця влітку доречна як в діловому, так і в повсякденному стилі. До того ж максі-спідниця підходить абсолютно всім жінкам незалежно від росту, на відміну від міді, з яким потрібно бути акуратною. І якщо у вашому гардеробі є максі спідниця, тоді вам потрібно знати, як правильно її носити і залишатися завжди в тренді.

Цього літа стилісти пропонують звернути увагу на топи. Довга спідниця в комбінації з топом буде виглядати дуже яскраво і ультрасучасно. Також спробуйте міксувати довгу спідницю з майкою, яскравою футболкою, блузою з басками або з відкритими плечима. В якості взуття чудово підійдуть босоніжки гладіатори, човники або ж балетки на низькому ходу. Найкраще вибирати взуття на низькому ходу – по-перше це практично, по-друге дуже стильно!

Якщо ви не знаєте, яку сумку підібрати до максі спідниці, тоді віддайте перевагу класичній сумці через плече або прямокутній сумці з еко-шкіри. Як доповнення до образу додайте чарівний кулон і яскраві браслети – те, що потрібно влітку!

Джерело

Поділись


Новини партнерів