Сарафани: як носити найкращу літню сукню в цьому сезоні

Сарафан – не просто літня сукня: це вбрання з древньою історією. Під цим словом з семи літер ховається багато різних варіантів, але всіх їх об’єднує одне – відсутність рукава. Тут, наприклад, ми маємо на увазі легкі сукні на тонких бретелях, щедро прикрашені мереживом або квітковим малюнком. Чому саме вони? Все просто: кращого варіанту в тридцяти градусну спеку просто не придумати.

Поява на вулицях дівчат у сарафанах – вельми однозначний сигнал, який явно свідчить лише про одне: літо прийшло. Поки до найжаркішої пори року залишається ще трохи часу, пропонуємо продумати образ, головним акцентом якого стане красива літня сукня без рукавів.

В пару до нього ми по інерції додаємо босоніжки на плоскому ходу, не замислюючись, що така комбінація – далеко не єдино можлива. Судіть самі: Періс Хілтон і Меган Маркл носять з сарафаном класичні гостроносі човники; Лейтон Містер і Зої Салдана – босоніжки на шпильці, а Кайлі Міноуг взагалі примудряється поєднувати з шифоновою сукнею золотисті ботфорти. Чоботи влітку ніхто носити не пропонує, але ця фотографія австралійської поп-діви відмінно підтверджує нашу тезу: сарафан – прекрасна опція для експериментів зі стилем.

В пару до сарафана можна підібрати не тільки цікаве взуття, але й не менш цікаві аксесуари. Класичним жакетом, як це зробила наречена принца Гаррі, справа не обмежується: свіжо і нетривіально такі сукні виглядають в парі з джинсовими куртками і об’ємними худі. Останні, до речі, можна приспустити на одне плече – невелика недбалість ще нікому не зашкодила. Інші оригінальні ідеї – в нашій добірці фотографій з стріт-стайл звітів з усіх головних Тижнів моди (і не тільки).

Вибираючи сарафан на літо, звертайте увагу не тільки на те, як він на вас сидить, але і на його склад: гідну альтернативу натуральним тканинам знайти як і раніше важко. Під час примірки вивчіть, наскільки сильно ваш наряд просвічує: те, що ми не бачимо в примірочних, під яскравими сонячними променями дуже несподівано може виявитися надбанням громадськості.

Поділись


Новини партнерів