Яке взуття буде в тренді в цьому сезоні

Щоб створити ідеальний образ дівчатам потрібно багато часу. Ускладнює вибір і те, що сьогодні мода включає в себе безліч стилів і ідей, які не залишають байдужими жодну з них. Крім того, туфлі є основною складовою успішного образу, тому важливо грамотно підібрати саме їх.

У новому сезоні весна – літо 2018 дизайнери зробили головний акцент в декількох напрямках:

  • романтичний настрій;
  • футуристичні мотиви;
  • вільний міський стиль.

Також сьогодні в тренді незвичайні комбінації і текстури. Наприклад, все більшої популярності набирає взуття зі вставками з пластику або натуральної шкіри. Крім цього, на окрему увагу заслуговує колірна гамма різних моделей туфель. У моді яскраві відтінки і незвичайні рішення.

Дуже стильно виглядає поєднання блакитного, бежевого, червоного, оранжевого – основні кольори, які дизайнери використовують для створення складних композицій. Не менш популярні туфлі чи босоніжки оранжевого, рожевого і фіолетового відтінку. Така різноманітність приводить у захват навіть найвимогливіших модниць.

ТРЕНДОВІ МОДЕЛІ

Кожен сезон радує нас актуальними моделями взуття, яке зможе підійти для будь-якого тематичного заходу. Весна – літо 2018 вразить сміливими експериментами в звичних для нас класичних варіантах.

До найбільш трендових моделей жіночих туфель відносяться:

  • взуття з прозорими вставками;
  • босоніжки на плоскій підошві;
  • туфлі на низькій шпильці;
  • зручні капці;
  • модні «крокси».

Не поступаються в популярності і туфлі з великими каблуками або оборками, які так і кидають виклик суспільству своєю епатажністю.

Таким чином, вибравши хоча б одну з цих моделей, ви завжди зможете виглядати неповторно, залучаючи до нового образу загальну увагу.

СТИЛЬНА МОДЕЛЬ – ТУФЛІ «ЧОВНИКИ»

Незважаючи на те, що історія виникнення цієї класичної моделі йде в середину минулого століття, туфлі «човники» до сих пір досить популярні. Крім того, з плином часу їх дизайн практично не змінився.

Головними їх якостями так і залишаються – зручність і універсальність. Саме тому вони отримали таку популярність серед багатьох дівчат.

У цьому сезоні дизайнери постаралися внести кілька оригінальних деталей в класичний варіант туфель. Яскраві, лакові моделі на стійкому каблуці продовжують підкорювати нові вершини модних подіумів. До них приєдналися човники на високій шпильці і з ремінцями на щиколотці, які мають незвичайну форму.

Вони можуть бути у вигляді широкого пояса, хутряних вставок або флористичних мотивів. Крім того, новим трендом в світі моди виступили моделі із забарвленням в стилі «омбре». Незвичайний перехід з одного кольору в інший виглядає досить ефектно. Незважаючи на велику кількість матеріалів, основними фактурами все ж залишаються шкіра, лак і замша.

МОДЕЛІ З МАСИВНИМ КАБЛУКОМ: МОДА 2018

Як відомо, туфлі на високих підборах здатні підкреслити жіночність фігури і зробити ваші ніжки неймовірно стрункими. Разом з тим висока колодка може бути занадто некомфортною, особливо якщо протягом дня ви постійно перебуваєте в русі.

Але в цьому сезоні дизайнери придумали просте рішення цієї проблеми – туфлі на стійкому і широкому каблуці. Така модель забезпечить максимальну зручність та створить позитивний настрій на весь день.

Існує кілька модних тенденцій, які покращують зовнішній вигляд багатьох моделей жіночих туфель:

  • Різні елементи декору. Для того щоб урізноманітнити класичні моделі туфель, дизайнери зробили невеликий акцент на прикрасах. Сьогодні в тренді: металеві шипи, заклепки, стрази, бісер, бантики, квіти і різні підвіски.
  • Квадратний каблук – в цьому сезоні стане одним з найбільш затребуваних. Завдяки цій моделі ви зможете відчувати себе впевнено і вільно. Такий каблук підходить як для найбільш суворого дрес-коду, так і для прогулянок по місту. Крім того, багато колекцій вже представили босоніжки саме в цьому дизайні, тим самим забезпечивши вашим ногам відпочинок навіть в спекотне літо.
  • Стійкий каблук і закрита п’ятка. Взуття цієї моделі підкреслить вашу жіночність, красу і витонченість. Туфлі чи босоніжки чудово підійдуть для доповнення ділових і урочистих образів. Крім цього, вони будуть мати гарний вигляд з молодіжним одягом у вуличному стилі (джинси, коротка спідниця, лосини).

СТИЛЬ «СHUNKY HEEL» АБО ТРАКТОРНА ПІДОШВА

Модні тенденції цього року досить різноманітні. Багато моделей жіночої взуття представлені не тільки в класичному стилі, але і в оригінальному оформленні. Наприклад, великою популярністю користуються туфлі з тракторною підошвою. Вони відрізняються масивним зовнішнім виглядом і рельєфною формою.

Але, незважаючи на значні розміри, така модель дуже зручна і стійка. А це важливо для сучасних активних дівчат. Такі туфлі чудово поєднуються з модним напрямком в жіночому одязі – вуличний стиль.

Виділяють кілька найбільш актуальних форм підошви:

  • каблук;
  • платформа (відкриті босоніжки, закриті туфлі, спортивний стиль);
  • тонка підошва (сандалі, літні кеди, «лофери»).

БЛИСК В УСЬОМУ

Головним трендом цього сезону можна вважати туфлі з металевим ефектом. Вони увірвалися в індустрію моди ще кілька років тому і до сих пір користуються успіхом серед багатьох дівчат. В основному вони представлені двома відтінками: срібним і золотим.

Але цих кольорів цілком достатньо для того, щоб скласти ідеальний образ для будь-якого урочистого заходу. Відомі дизайнери вже представили нову колекцію жіночого взуття весна – літо 2018.

Серед них також присутні моделі, які передають неперевершений дзеркальний блиск.

В металевому виконанні чудово виглядають туфлі:

  • човники;
  • модель з ремінцями;
  • балетки;
  • весільні.

Крім цього, метал може використовуватися в якості невеликих вставок або прикрас у вигляді: пряжок, заклепок, шипів.

Поділись


Новини партнерів