10 хитрощів, як здаватися стрункішою за допомогою одягу

Практично кожна жінка хоче бути трішки стрункішою, ніж вона є. І бажано без тренувань і виснажливих дієт. Чи це можливо? Звичайно! Потрібно лише приміряти правильний образ.

Спробуйте один з дванадцяти простих фешен-прийомів – і вуаля! – всі подумають, що ви схудли на цілий розмір.

1. Складіть образ в одному кольорі

Комбінуйте речі ідентичних або дуже схожих відтінків. Тоді верх і низ створять вертикальну лінію, завдяки чому силует здасться більш витягнутим і струнким. Total look і всілякі костюми зараз на піку популярності: цей прийом – номер один в нашому списку.

2. Обзаведіться човниками тілесного кольору

Класичні човники тілесного кольору на підборах з гострим, але не занадто довгим носиком візуально подовжують ноги. Так ви здастеся трохи стрункішими, ніж є насправді. І зовсім не обов’язково купувати туфлі на тонкій шпильці, підійде комфортний товстий каблук заввишки 6-8 сантиметрів.

3. Носіть штани кльош з підборами

Широкі внизу і облягаючі зверху штани кльош врівноважують пропорції фігури і приховують деякі проблемні місця – наприклад, великі стегна. Але є умова: щоб отримати гарний і спокусливий силует, кльош потрібно носити виключно з каблуками. Інакше вау-ефекту не вийде.

4. Заправте блузу тільки наполовину

Останні пару сезонів чимало модниць заправляють блузи в джинси або спідницю не повністю, а лише наполовину – так, щоб задня частина залишалася випущеною назовні. Такий стильний прийом візуально подовжує ноги і маскує маленькі недоліки в районі талії, боків, і чого гріха таїти, попи.

5. Купіть плаття з темними вставками з боків

Сукні-футляри з темними вставками  з боків творять чудеса! Вони буквально стискають фігуру, і ми виглядаємо як мінімум на розмір менше. А ще сукні з контрастними вставками підкреслюють спокусливі вигини тіла і виділяють тонку талію.

 

6. Виберіть блузи з V-подібним вирізом

Вважається, що кофтинки і топи з V-подібним вирізом візуально подовжують верхню частину тіла. Ви стаєте візуально вище і стрункіше, а спокусливий виріз притягує увагу до вашого декольте, залишаючи інші частини тіла поза увагою.

7. Доповніть вбрання подовженим жакетом

Трохи приталений жакет довжиною до середини стегна – ідеальний варіант для дівчат, незадоволених своїми формами. Темний блейзер підійде до будь-якого вбрання і зробить фігуру більш гармонійною. Головне, щоб жакет не закінчувався на найширшій частині стегна. Саме тому оптимальна довжина – до середини стегна, не вище.

8. Не зав’язуйте шарф

Використовуємо красивий довгий шарф не за призначенням: він знадобиться нам не для того, щоб зігрітися холодним вечором, а для того, щоб витягнути силует. І знову працює правило вертикальних смуг: не накручуйте шарф навколо шиї, а накиньте його на плечі так, щоб кінці вільно звисали вниз. До речі, такий довгий шарф можна носити вельми цікавим способом – заправляти його кінці під тонкий ремінець.

9. Поєднуйте спідницю А-силуету і приталений верх

Ідеальний силует – «пісочний годинник», його легко створити за допомогою пишної спідниці міді і приталенної блузи. Спідниця міді сховає великі стегна і виділить талію, а  верх, який облягає підкреслить груди і довгу шию. Головне – носити об’ємну спідницю міді з каблуками, особливо якщо ваш зріст не перевищує 165 сантиметрів – інакше вона вкоротить ноги і геть зіпсує образ.

 

10. Розставте акценти

Найважливіший момент: вчіться фокусувати погляди оточуючих на потрібних місцях. Тонка талія? Виділяємо її ременем. Витончені зап’ястя? Носимо рукав 3/4. Красиві ікри і щиколотки? Надягаємо спідниці до коліна. Апетитні груди? Не забуваємо про декольте (в рамках пристойності, звичайно). Загалом, у нас одна порада на всі часи: ховаємо недоліки і підкреслюємо гідності.

Поділись


Новини партнерів