Літня мода 2018: 16 жіночних і елегантних образів для будь-якого віку

Мода йде назустріч цій тенденції і колекції дизайнерів щороку представляють нашій увазі шикарні образи для зрілих жінок.
У 2018 році стилісти пропонують робити ставки на вишукану елегантність.

Модні тенденції 2018

Основний напрямок літньої моди для жінок це класичні фасони і моделі. Асортимент літньої колекції орієнтований на витонченість і підкреслення переваг.

Тому дизайнери пропонують вам відмовитися від занадто темних тонів, коротких шортів і міні-спідниць, одягу, що нагадує балахон, а також занадто облягаючих фасонів. У фаворі одяг простого лаконічного крою, витончено декорована без надмірностей.

Найактуальнішими в сезоні будуть стильові напрями: вінтаж, прованс, бохо, ретро.

Ви можете сміливо використовувати будь-який з них.

Що необхідно мати в гардеробі влітку 2018?  Перш за все, це плаття, і, бажано не одне. Зверніть увагу на комфортні, зручні моделі в стилі бохо і кежуал. Виконані з високоякісних матеріалів: льону, бавовни, деніму – вони стануть незамінні для повсякденного літнього образу.

Обов’язково купіть собі спідницю, особливо популярними фасонами будуть олівець і сонце. Це абсолютно безпрограшні варіанти як для роботи, так і для виходу в світ.

Придбайте декілька блузок класичного крою, різних кольорів. Це дозволить вам створювати різноманітні ансамблі. Не забувайте про моделі сорочкового типу, вони дуже освіжають і молодят.

Безумовно, не обійтися без пари тонких і якісних джинсів. Віддайте перевагу блакитним і білим моделям прямого або звуженого фасону.
Вибираючи сукні та спідниці, віддайте перевагу максі і міді довжині, це не тільки комфортна, але і актуальна довжина сезону 2018

Отже, дизайнери сказали своє вагоме слово про літню моду 2018. Взявши за основу рекомендації стилістів і з огляду на свої переваги, можна створювати безліч елегантних і модних образів абсолютно в будь-якому віці.

Поділись


Новини партнерів