Головні речі базового річного гардеробу-2018

Проводити ревізію свого гардероба слід перед початком сезону. Якщо дотримуватися цього правила, то скласти модний образ відповідно до головних тенденцій сезону буде справою 5 хвилин. У статті – головні елементи базового річного гардероба.

Світла блузка з рюшами

Коли модний світ захопив фемінізм, зовсім очікувано, що в списку модних трендів присутні жіночні блузки. Витончені і легкі варіанти витісняють звичні білі сорочки. Таку блузу можна комбінувати зі спідницями-міді, темними брюками, облягаючими джинсами.

бежевий тренч

Без нюдового тренча просто неможливо скласти базовий гардероб. У моді прямі однобортні моделі оверсайз.

Білі кросівки

Без всяких сумнівів: в будь-якому гардеробі мають бути присутні кросівки. І обов’язково білого відтінку. До того ж, цього літа такі кросівки – це тренд і вельми вигідне вкладення. Впевнені, така тенденція збережеться як мінімум до кінця осені.

укорочені джинси

Джинси – незамінна річ в кожному гардеробі. Цього літа можна забути про розкльошені і прямі варіанти. Найпопулярніші і актуальні джинси сезону – широкі і короткі. Щоб така модель була універсальною, вибирайте однотонний варіант без дірок, розрізів та інших декоративних елементів.

Мюлі

Стильна альтернатива звичним кросівок – Мюлі. Таке взуття на маленьких підборах або на низькому ходу вже давно не покидає розвороти модних журналів. Атласні, оксамитові, шкіряні, текстильні, замшеві, з паєтками або без – благо, вибір величезний.

Невелика поясна сумка

Базовий гардероб просто немислимий без сумки на поясі. У жаркий сезон варто приділити увагу варіантам яскравих і металевих відтінків.

Вузькі сонцезахисні окуляри

Літо 2018 обіцяє пройти під знаком 90-х, а значить, в кожному модному гардеробі повинні оселитися вузькі сонцезахисні окуляри. Вони – ефектний і корисний аксесуар даного сезону, здатний зробити повсякденний і непоказний образ ультрамодним.

Купальник злитого крою

Який літній гардероб можливий без купальника? Правда, місце бікіні тепер зайняли злиті варіанти. На особливу увагу заслуговують однотонні моделі: від класичних чорних до червоних з різноманітними бічними вирізами.

Футболка в квіточку

Квітковий орнамент – модна фішка, яка непідвладна часу. У цьому літньому сезоні жіночні сукні квіткового принта залишаються в наших гардеробах. Сексуальні міні, витончені максі, незвичайні і елегантні моделі – в будь-якому варіанті ви будете виглядати жіночно і привабливо.

Сумка з соломи

З настанням літа 2018 такий модний аксесуар буде часто з’являтися на вулицях мегаполісів – тому, вибираючи зручну і практичну жіночу сумку на літо, обов’язково приділіть увагу солом’яним варіантам. Велика і містка пляжна сумка або маленький клатч – в тренді всі варіанти.

Джерело

Поділись


Новини партнерів