10 літніх суконь, які повинні бути в гардеробі у кожної жінки

Влітку набагато легше вставати вранці, але від півгодинної коми біля шафи і роздумів про те, що б сьогодні одягнути, це не рятує. Українським дизайнерам відомі сакральні формули, завдяки яким кожен день можна виглядати дуже модно та стильно. Інакше яким чином їм вдається створювати сукні, які з першого погляду і першої примірки підкорюють серця?

Ніжні, привабливі, елегантні, хвилясті, що підкреслюють силует – ми знайшли літні сукні, які прекрасно впишуться в гардероб мешканки великого міста – розумної, сильної і енергійної жінки. Дівчини, яка любить свою справу і не боїться самовираження. Цінує свободу і поважає інтереси інших. Шукає в інших характер, сміливість і відданість ідеалам. Впізнали себе? Тоді вперед за новою літньою сукнею (а краще за двома!). Новинка допоможе виглядати незабутньо в будь-якій ситуації: будь то похід в булочну, в офіс або на коктейль з найкращою подругою.

Кожна з моделей унікальна і гідна вашої уваги. Дивимося і насолоджуємося!

Miss Candy pale pink dress 💗#misscandy #bemisscandy

Допис, поширений Miss Candy (@misscandy)

Кожен день, як цікава пригода!🙃 Нові знайомства, секретні дворики великого міста, справи, які захоплюють, можливості, які ти не впускаєш.💃👑🏙Упізнаєш себе?😏 Тоді твоїй допитливості личитиме яскрава сукня з авторським принтом GRASS. 👗🌿❤️ Шукай її у нашому магазині (вул. Костьольна, 6) чи на сайті GRASS 🛍😍 #spring2018 #floralprintdress #ukrainefashion #madeinukraine #GRASSnew  #springfashion #printdress #RiaseYourFlag #платьеспринтом

Допис, поширений Український бренд одягу (@grass.ukraine)

Джерело

Поділись


Новини партнерів