Модні брюки весна-літо 2018: фото, тенденції, подіумні новинки

Часом буває так, що гортаєш Instagram, а там одне за іншим з’являються фото модниць в крутих брюках. І в цю ж хвилину ти розумієш, що твій гардероб вже не буде колишнім. У цій статті ми підготували для вас огляд наймодніших брюк сезону весна-літо 2018.

Брюки з високою посадкою

Стильні брюки із завищеною талією і широкими штанинами люблять носити багато жінок. Ми знаємо як мінімум три причини звернути увагу на найгарячіший хіт цього сезону! По-перше, брюки з високою талією візуально роблять ноги довшими, а талію меншою. По-друге, в таких штанах ви автоматично стаєте найстильнішою в радіусі кілометра. По-третє, вони прекрасно ладнають як з лаконічними човниками, так і з «потворними» кросівками.

Вінілові брюки – на вістрі моди сьогодні і в майбутньому сезоні

Вінілові штани в світі моди – подія вселенського масштабу. Якщо ви, як і ми, спочатку цуралися їх, вважаючи дещо вульгарними, то зараз саме час переглянути своє ставлення до них.

Шкіряні брюки

Вже кілька сезонів поспіль шкіряні штани не сходять зі світових подіумів, а нас, простих смертних, виручають в ситуаціях, коли нічого одягнути. Поєднуйте їх з піджаком в чоловічому стилі або шовковим камзолом, шифоновою блузкою або простою білою футболкою. Ефектним завершенням цього ансамблю стануть ботильйони на підборах із загостреним носом. Втім, для ледачих буднів ви можете вибрати більш розслаблений варіант – кросівки, наприклад.

Штани в клітинку

Вибирайте дуже широкі штани з таким принтом. Настільки широкі, що оточуючим має здаватися, що ви одягнули спідницю. У таких брюках не буде жарко навіть в +30.

Спідниця-брюки

По-перше, такі брюки не розлітаються від вітру, демонструючи всім червоні труси, які ви сьогодні вибрали для завершення вашого образу. По-друге, в них зручно сідати в крісло разом з ногами (а ми цю справу обожнюємо). По-третє, можна сміливо стрибати на фотографіях і не боятися (знову ж вітер і труси). І взагалі, це той елемент гардеробу, в якому можна гори перевернути.

Брюки-кюлоти – гарячий тренд сезону весна-літо 2018

Брюки-кюлоти – абсолютний must-have нашого часу. Скажете, що вони дико вкорочують ноги? А ось і ні, якщо правильно розставляти акценти в образі. «Неправильну» довжину кюлотів компенсує завищена талія, а це дає «зелене світло» кроп-топам.

Лайфхак для спекотного літа. Єдине бажання в +30 – відчуття комфорту. Так, ми пам’ятаємо, що в офісних стінах вітаються тільки строгість і серйозність, тому і пропонуємо вам вбити двох зайців відразу. Одягніть модні штани-кюлоти в поєднанні з заправленою сорочкою і зручним каблуком. Увечері ж, як тільки прошмигнете за двері офісу, додайте образу нотку недбалості, злегка випустивши сорочку знизу і розстебнувши ще один гудзик. А щоб і зовсім відчути себе на свободі, продемонструйте світу оголене плече.

Кольоротерапія: брюки жовтого відтінку

Спекотна погода і літо вже не за горами (сподіваємося). Тому ніякі відмовки на користь total black вже не приймаються.

Широкі штани в стилі Марлен Дітріх

Про те, що дизайнери помішані на широких брюках чоловічого крою відомо всім. Саме в таких брюках з’явилися зірки стритстайлу на Тижнях моди, тому обійти увагою цей тренд буде злочином. Чому? По-перше, штани в стилі Марлен Дітріх прекрасно приховують зайві сантиметри (вихід для тих, хто не встиг схуднути до літа). По-друге, вони роблять ноги довшими (привіт коротунам, про нас теж подумали). По-третє, вони виглядають шалено стильно, так що більше немає сил всидіти на місці і не відправитися на пошуки такої пари в шоурум.

Модні брюки в смужку

Штани в смужку – історія про те, як підкреслити те, що має достатній об’єм, подовжити те, що коротке, і приховати там, де є зайве. Спритність рук і ніякого шахрайства.

Брюки кльош

Найбільш розслаблений варіант, який виручить і на бізнес-ланчі, і на прогулянці, і на романтичній вечері.

Металік

Штани, вихоплені з колекції Ralph & Russo весна-літо 2018, служать наочним прикладом того, як примирити захоплення блиском з офісним життям.

Брюки-чінос: тому що Париж у вас в крові

Додайте крутості вашому аутфіту, засукавши рукава сорочки на три чверті. Шовковий шарф на шиї, сонцезахисні окуляри і поясна сумка будуть дуже доречними.

Класика

Класичні брюки доречні і в стінах офісу, і в вашому улюбленому кафе. Тож нехай оточуючі знають, якою стильною ви можете бути.

Джерело

Поділись


Новини партнерів