Як вибрати найкращі сонцезахисні окуляри для вашої форми обличчя

Вибрати сонцезахисні окуляри, які вам дійсно підходять не так просто, як ви могли б подумати. Є форми цього аксесуару, які поліпшать ваші кращі риси обличчя, а є такі, які спотворять навіть ідеальну зовнішність! Щоб через десять років ви не озирнулися на свої фотографії і не подумали: «Ці сонцезахисні окуляри виглядали на мені жахливо!» , ми вам допоможемо.

Отже, звідки вам знати, які форми підходять вам? По-перше, вам потрібно з’ясувати, якої форми ваше обличчя: кругле, овальне, квадратне або у формі серця. Підійдіть до дзеркала і уважно роздивіться себе, прибравши волосся з обличчя. Якщо самостійно визначити не виходить, запитайте у близьких.

Як тільки ви визначили свою форму обличчя, ви можете почати підбирати сонцезахисні окуляри, які будуть доповнювати ваші риси.

Обличчя у формі серця

Найвужча точка обличчя у формі серця – підборіддя. Будь-які оправи, які ширше зверху, ніж знизу, добре підходять.

Кругле обличчя

Кругле обличчя найширше у вилицях і більш вузьке на чолі та щелепі. Негабаритні, прямокутні та кутові оправи зменшують округлості.

Овальне обличчя

Овальне обличчя довше, ніж ширше, і є найбільш універсальною формою обличчя, що означає, що ви можете носити круглі або квадратні оправи. Головне зберігайте пропорції: не вибирайте занадто великі чи малі окуляри.

Квадратне обличчя

Це обличчя має сильну щелепу, широкий лоб та вилиці. Щоб пом’якшити ці риси, вибирайте окуляри з м’якими лініями оправи або без краю.

Джерело

Поділись


Новини партнерів