Чорний список: 5 речей, які здатні спотворити будь-яку фігуру

З цими 5 речами варто бути обережніше, якщо ви не хочете зіпсувати свою фігуру!

Не все те, що добре виглядає на моделях або демонструється в каталогах брендів, добре виглядає на більшості жінок. Деякі речі можуть надати вам ведмежу послугу, зіпсувавши пропорції вашої фігури.

Вибілені джинси

З одного боку, нічого страшного в них немає, а штучні потертості виглядають непогано і розслаблено-недбало. На ділі ж контрастний перепад відтінків на такій складній ділянці тіла, як ноги, робить їх масивніше, товстими і об’ємними. Однотонні джинси будуть більш виграшним варіантом, а якщо вам до душі розслабленість, віддавайте перевагу декоративно розірваним джинсам.

Shutterstock

Великий горизонтальний принт

Даний принт допустимо, якщо ви – тендітна і дуже худенька дівчина. У цьому випадку такий одяг навіть піде вам на користь. А ось якщо ви як мінімум в нормальній формі, краще не варто. Великий горизонтальний принт завжди додає об’єм там, де він зовсім не потрібний. А ось контрастні лінії, які роблять правильні акценти, будуть дуже навіть до речі.

@jiminphoto

Спідниця в підлогу

Дуже підступна річ, яка здається неймовірно жіночною і незвичайною, але насправді зіграє злий жарт з вашими пропорціями. Така спідниця додає об’єм в стегнах, а якщо ви одягаєте ще й закриту кофту, то повністю перетворюєте свою фігуру в невиразний прямокутник.

@thestylestalkercom

Дуже об’ємний в’язаний кардиган

Особливо це стосується моделі з розтягнутими краями. Так, вони відмінно гріють, але про естетику говорити не доводиться. У кращому випадку ви будете схожі на провінційну літню леді. Краще вибирати більш стильні, оригінальні речі з точним кроєм і небанальним принтом, який зробить образ унікальним.

Shutterstock

Блейзер не за розміром

Блейзер, жакет або піджак – ідеальна деталь базового гардероба, яка в одну мить зробить образ більш стильним. Але тільки в тому випадку, якщо він ідеально сидить на вас. А ось якщо з розміром щось пішло не так, краще не надягати його взагалі. Виріб не тільки буде погано виглядати, але також додасть вам зайвих кілограмів і зробить фігуру важкою.

Поділись


Новини партнерів