Як виглядати дорого, купуючи дешеві речі: 9 простих способів

Щоб виглядати дорого зовсім необов’язково витрачати на гардероб нечувані суми грошей. Досить засвоїти дев’ять простих правил, які перетворять вас в дівчину на мільйон.

Тисячі статей та відео опубліковано в інтернеті на тему того, як при обмеженому бюджеті виглядати дорого і ефектно, але багато жінок до цих пір продовжують шукати відповіді на запитання, як це зробити. Саме тому ми зібрали 9 найдієвіших і простих кроків, які допоможуть кожній виглядати на мільйон, не витрачаючи на це невиправдані суми грошей.

Почніть з природної краси, та доглянутості

Ніякий, без винятків, одяг найгучніших і іменитих брендів не буде добре виглядати на жінці, яка не доглядає за собою. Навіть при мінімальних засобах можна бути красивою і доглянутою. Дбайте про чистоту шкіри, волосся, про фігуру, і підкреслюйте свою природну красу. Такі речі, як довгі нігті, надмірна кількість макіяжу, і Вавилонська вежа на голові дуже дешевить будь-який образ.

Носіть непомітні аксесуари

Якщо у вас обмежений бюджет на те, щоб оновлювати гардероб кожен сезон, то придивіться до аксесуарів в класичному стилі, таким як маленькі сережки, годинник на шкіряному ремінці, тонкі плетені ремені, непомітні браслети та ланцюжки. Такі аксесуари ніколи не виходять з моди, вони не кидаються в очі, навіть якщо ви будете носити їх щодня.

Зберіть базовий гардероб

Гарну, стильну і якісну базу можна зібрати в брендах мас-маркету. З появою технологій, виробництво якісних тканин стало доступне не тільки дорогим Будинкам мод, а й демократичним брендам. У кожної з марок є окрема базова лінія, в якій можна знайти і костюми, і пальто, і сукні. В базових лініях зазвичай вища якість тканин, ніж в трендових речах змінюваних з високою швидкістю, тому в пошуках недорогого, якісного гардероба сміливо крокуйте до відділу базових речей.

Не економте на взутті і сумках

Ми не стверджуємо, що потрібно збирати на сумку і пару туфель протягом всього року. Але варто пам’ятати, що ці елементи гардероба просто зобов’язані виглядати так, ніби ви їх тільки що принесли з бутика – вони завжди повинні виглядати доглянуто. Вибирайте взуття без зайвих прикрас, те що не вийде з моди принаймні два-три сезони, і буде максимально підходити до основної частини вашого одягу.

Моделі сумок краще вибирати без лейблів, і добре тримають форму, наприклад прямокутні або квадратні. Придбайте сумку строгої геометричної форми, чорного кольору, з мінімальною кількістю фурнітури, зі змінними ремінцями, і ви ніколи про це не пошкодуєте. Радимо звернути увагу на вітчизняні бренди молодих дизайнерів. Серед них можна знайти досить цікаві і якісні варіанти, які ви рідко зустрінете на вулиці, а якість і цінник вас приємно здивують.

Простота – запорука елегантності

Позбавтеся від блискіток, страз, великих і помітних принтів. Навіть дорогий одяг часом може виглядати дешево через велику кількості блискучих і яскравих деталей. Звертайте увагу на дрібний принт, світлі, темні, а також ті кольори, що підходять саме вашій зовнішності, розбавляйте їх непомітними аксесуарами, але не перевантажуйте образ надмірною кількістю речей. Нехай одяг говорить без зайвих емоцій, залишаючи у людей враження про вас, як про доглянуту і елегантну жінку, про ціну одягу якої не можна сказати напевно.

Вибирайте один-два актуальних тренда

Безсумнівно, для того щоб виглядати дорого і стильно потрібно вміло вносити тренди в свій гардероб. Однак, це не означає, що з появою нової колекції потрібно скуповувати всі новинки разом. Підбирайте один-два модних хіта в сезон. Обійтися можна і модними аксесуарами: придбаєте шарф або стильні рукавички, які зможуть розбавити і оновити ваш базовий гардероб.

Доглядайте за своїм одягом

Мабуть, перше враження про вартість предмета гардероба складається з того, наскільки доглянутим він виглядає. Час від часу перевіряйте свій гардероб, на наявність речей з плямами, дірками і іншими нюансами, які дуже старять одяг. Щоб речі виглядали дорого і якісно, ​​їх необхідно правильно зберігати, ретельно доглядати і прати саме так, як вказано на етикетці.

Користуйтеся послугами ательє

Одяг з хорошої тканини – завжди виглядає дорого, а якщо вона до того ж підігнана по фігурі і підкреслює всі її переваги, то і зовсім може зійти за річ від кутюр’є. Тому що вона була зшита немов на вас, за спеціальним замовленням. Пара виточок, невеликі зміни в крої у професійні швачки не розорять вас, а ось кілька сотень доларів вашій речі додадуть.

Носіть білі або чорні кольори

Це два універсальних кольори в одязі, які завжди виглядають дорого. Маленьке чорне плаття, вигідно підкреслить вашу фігуру, навіть якщо воно куплене в магазині бюджетної марки. Те ж саме відбувається коли ви одягаєте білий колір. Білий жакет і найпростіші білі футболки – виглядають вдало на абсолютно будь-якій фігурі і в будь-якому віці. Білий колір також вигідно підкреслює засмаглу шкіру, і здатний освіжити образ в стилі casual.

Як бачите, немає нічого складного в тому, щоб при невеликому бюджеті виглядати дорого, і елегантно. Головне не переставати доглядати за собою, за своїм одягом, розвиватися, покращувати стиль, і ніколи не зупинятися на досягнутому, вдосконалюючись з кожним новим днем.

Поділись


Новини партнерів