6 суконь, в яких можна піти як на роботу, так і на побачення

Сукня-футляр, на жаль, пасує не всім, але якщо ти входиш в число щасливиць, яких вона «прикрашає», то ця добірка тобі точно сподобається. Ми підібрали 6 стильних варіантів на будь-який випадок і гаманець.

Сукню-міді в стилі колор-блок одягни на зустріч з друзями в кафе або ресторан. Поєднуй її з базовими «човниками» і невеликою сумочкою чорного або білого кольору.

Сукня-футляр лавандового відтінку відповідає всім модним тенденціям сьогодення. Радимо носити її не тільки з класичними туфлями, але і з білими шкіряними кедами.

Ця модель ідеально підійде для офісу. Одягни її разом з лаковими черевиками на плоскій підошві або з трендовими білими ботильйонами.

Сукня-футляр небесно-блакитного кольору – ідеальна річ для першої зустрічі з коханим. Додай до образу босоніжки тілесного кольору і великі сережки-кільця. На наш погляд, до такого вбрання підійде яскрава та незвичайна сумочка.

Чорну сукню з запахом одягни на коктейльну вечірку або інший неформальний захід. Довгі, великі сережки і яскраві туфлі доповнять образ. Гарантуємо, що без компліментів в цей день ти точно не залишишся!

Сукню фісташкового відтінку одягни на зустріч з подругами. Поєднуй її зі шкіряною косухою і ботильйонами «kitten heels».

Поділись


Новини партнерів