Як і з чим носити довге пальто. Модні варіанти

У жіночому гардеробі обов’язково має знайтися місце для довгого пальто. Воно відмінно вписується в сучасну моду на стиль casual і при цьому допомагає створити дуже елегантний образ.

Але щоб уникнути безглуздя і недоладності, дуже важливо правильно підібрати аксесуари і предмети одягу для такого лука.

Який одяг підійде під довге пальто?

Спідниці та сукні – це цілком прийнятний лук під довге пальто за умови, що вони ні в якому разі не будуть довшими і виглядати з-під нього, тобто слід вибирати довжину від міді до міні. Коли спідниця довша за пальто, то такий образ, по-перше, нагадує «розпатлану капусту», а, по-друге, буде не дуже зручно під час ходьби.

Яке взуття підібрати до довгого пальто?

З взуттям теж все не так просто, як могло б здатися на перший погляд. Все залежить від типу і стилю пальто. Якщо мова йде про класичний варіант довгого пальто з вовни, драпу, кашеміру або інших подібних тканин, то, незалежно від особливостей крою – одно-двобортне, А-силует, слід доповнити його взуттям на підборах. Для зими це можуть бути високі чоботи на підборах, а для міжсезоння – ботильйони, черевики, напівчоботи на підборах.

Кому підходять довгі пальто?

Довге пальто відрізняється не тільки елегантністю, а й універсальністю. Воно прекрасно підходить жінкам з різними типами фігур – всі вони тільки виграють, роблячи такий вибір. Моделі в максі виконанні користуються великою популярністю. Вони ідеально виглядають і на стройняшках і на жінках з пишними формами. Однак для дуже повних жінок рекомендується піти від максі і зупинити вибір на пальто міді.

Єдиним нюансом може стати зріст дівчини. Довгі пальто відмінно виглядають при середньому і високому зрості. А ось на невисоких такий верхній одяг виглядає не дуже гармонійно.

Довге пальто

Жіноче довге пальто, безсумнівно, стане окрасою гардеробу будь-якої модниці. При цьому воно дозволяє створювати не тільки класичні, але і дуже оригінальні образи.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів