Топ 9 трендів весна – літо 2018 року

Сьогодні разом зі стилістом і fashion блогером Inna Grytsyk ми розглянемо тренди сезону весна – літо 2018 року. Саме час подивитися, що пропонують носити нам дизайнери в весняно-літньому сезоні.

Перший тренд – Лавандовий колір.

Одразу після того, як закінчились покази в Нью Йорку, було зрозуміло, що лавандовий буде трендом нового сезону. Наступні покази в Лондоні, Парижі та Мілані тільки підтвердили цей факт – лавандовий буде правити балом.

Варіантів лавандового було дуже багато: темніші, світліші відтінки, з нотками рожевого і блакитного. Сукні, спідниці, брюки, блузки, брючні костюми, взуття і сумки перераховувати можна ще дуже довго.

Варто відзначити показ Max Mara – красиві лавандові образи і, звичайно ж, показ Victoria Beckham брючні костюми, легкі сукні та туфлі човники – це виглядало просто неймовірно.

Лавандовий дуже красиво виглядає з м’ятним, персиковим, білим, з усіма пастельними відтінками.

Тренд другий – Пір’я.

Обробку з пір’я модно вважати якоюсь класикою, адже з сезону в сезон в колекціях в будь-якому випадку присутнє пір’я. Тепер екстравагантне вбрання можна одягати не тільки в новорічну ніч.

Одним з найбільш знакових показів став Trend N21 – колекція дуже жіночна,  легка та повітряна, виконана в пастельних відтінках – це саме той випадок, який наочно продемонстрував впровадження пір’я в повсякденне життя.

Легкі кардигани з мінімальним використання декору з пір’я страуса, повітряні блузи та спідниці – ми радимо переглянути цю колекцію для модного натхнення. Одяг декорований пір’ям, потрібно впроваджувати в свій гардероб поступово: якщо це денний вихід підійдуть аксесуари з пір’ям або скромна обробка на подолі брюк або спідниці. Якщо це вечірній вихід радимо підібрати сукню, блузку чи спідницю, щедро прикрашену пір’ям.

Третя тенденція – Спідниця-олівець.

Саме так, стиль ділової жінки зараз в тренді. Дуже багато спідниць на всіх подіумах світу є цьому підтвердженням: Gucci, Fendi, Calvin Klein, Prada і це далеко не весь список модних будинків, які вирішили, що навесні дівчина повинна носити спідницю олівець.

Щоб не виглядати скромно вибирайте цікаві кольори, фактури і стилістичні поєднання, носимо спідниці з взуттям в ковбойському стилі або навпаки з взуттям в стилі спорт-шик. До речі стиль спорт-шик один із трендів майбутнього сезону. Також такі спідниці відмінно виглядають в поєднанні з банальними майками і майками-алкоголіками.

Тренд четвертий – Новомодний тренч.

Тренч це класика і всі про це знають. Тренч – це річ, яка знаходиться поза часом. Тому ми з упевненістю можемо сказати, що тренч повинен бути в гардеробі у кожної дівчини. Це річ, яку можна впровадити в будь-який стиль і виглядати при цьому на всі 100%.

У минулому сезоні весна-літо 2017  року в моді був класичний тренч, який носили всі модниці світу. У цьому сезоні дизайнери продемонстрували щось неймовірне, тканина залишилася та ж, але є відмінні риси. У модних сьогодні тренчах, є багато накладних кишень на грудях, як на показі Valentino. Стильною новинкою 2018 року став плащ-намет, вивернутий навиворіт як на показі Celine – дивно, але цікаво.

Тренд п’ятий – Бахрома.

Бахрома не перший сезон в тренді, але до весни ця тенденція набирає обертів, і в моду входить довга бахрома в кілька шарів. Найбільше запам’ятався показ Celine, в якому дівчина-модель була одягнена в довгий чорний сарафан з бахромою в підлогу, бежеві штани і бежевий тренч.

Для повноцінного життя цей «аутфіт» не стане гарним варіантом, але ви можете підібрати щось одне, наприклад, топ в поєднанні з джинсами-скіні або mom-джинсами. Якщо це вечірній вихід дуже красиво виглядає сарафан на бретелях з бахромою в підлогу в поєднанні з туфлями човниками.

Тренд шість – Шорти.

Навесні і влітку 2018 року шорти будь-якої довжини будуть дуже актуальними. Хочемо зазначити, що велика частина колекції Saint Laurent складалася саме з шортів: кольору хакі, чорного кольору, з оксамиту, розшиті паєтками – варіантів було дуже багато.

Найбільше запам’яталися шкіряні шорти з рудим ременем в поєднанні з шифоновою блузкою і босоніжками на тонких ремінцях. Ще дуже стильно виглядають шорти бермуди (як на показі Trend N21), які можна поєднувати з легкими светрами, блузами з шифону та шовку, з жакетами, з білими сорочками і взуттям на підборах.

Тренд сім – Пластик.

Тут довго говорити не будемо, навіть в такому легендарному і класичному будинку як Chanel цілу колекцію присвятили цьому тренду. Рукавички, сумки, взуття, капелюхи, дощовики, спідниці – на багатьох показах простежувалася ця тенденція.

Тренд вісім – Комбінезон.

У новому сезоні це вже не одяг для робітників, в колекціях можна було побачити комбінезони всіх кольорів, моделей і фактур: з деніму, з костюмної тканини, комбінезони в стилі сафарі, в клітинку, зефірні відтінки.

Більш класичні моделі поєднуємо з зручним взуттям: кросівки, мюлі, сандалі. А комбінезони в стилі кежуал поєднуємо з витонченим жіночним взуттям: туфлі човники, босоніжки на тонких ремінцях, босоніжки зі шкіри на стійкому каблуці.

Тренд дев’ять – Денім.

Нова хвиля моди і актуальності накрила нас цієї осені. Усі прекрасно пам’ятають колекцію Christian Dior – їх джинси і джинсові комбінезони в кольорі індиго.

Так ось, в новому сезоні 2018 року мода на джинсовий одяг набирає обертів. Темний, світлий денім, комбінований, заляпаний фарбою, варений як в 80-ті. Куртки, сукні, жакети, сорочки, комбінезони – перераховувати можна дуже довго, та й вибрати є з чого.

Дуже виграшно виглядає total look з деніму в поєднанні зі взуттям з лакової шкіри, або туфлями човниками білого кольору, або взуттям в ковбойському стилі. Денім слід носити продумано: поєднуйте його з взуттям і аксесуарами в іншому стилі, тоді джинсовий одяг вигідно заграє в вашому образі.

Тренд дев’ять – Вузол як аксесуар.

Коли ми переглядали колекції, найбільше в очі впадала тенденція коли рукава зав’язували в вузол. На перший погляд – це трохи незвично, але, якщо придивитися, щось в цьому є – свіжо і незвично. Якщо ви не дуже любите експериментувати радимо до вашого звичного комплекту штанів і білої сорочки додати светр, і тим самим зробити акцент на плечі і просто зав’язати вузол з рукавів. Якщо ви любите моду і експерименти дайте волю фантазії зав’яжіть жакет на грудях або на талії. Ще виграшно виглядає, коли светр зав’язаний трохи нижче плечей. Для модного натхнення радимо подивитися покази Prada, Off-White і Balenciaga.

Поділись


Новини партнерів