Що в моді не зміниться навіть через 10 років

Мода, як відомо – циклічна. Через якусь кількість років модні тенденції повертаються, тільки з невеликою трансформацією на сучасний лад. Але є і такі речі, які, незважаючи на роки і зміну модних трендів, залишаються незмінно необхідними. Їх зовнішній вигляд не змінюється, а функціональність залишається колишньою.

Ті елементи гардероба, які були, є і будуть з нами незмінно, так само можна позначити, як найвдаліші інвестиції в ваш гардероб. Цих речей, зрозуміло не дуже багато, але все-ж вони повинні бути в гардеробі у кожної дівчини. Вони завжди виступлять в ролі чарівної палички і точно ніколи не вийдуть з моди.

Брючний костюм

Брючний костюм, який ідеально сидить на вас – прекрасна річ у вашому гардеробі. По-перше, це та річ, яку можна легко комплектувати в різні образи, доповнюючи різними аксесуарами, які підходять під ситуацію. По-друге, брючний костюм відмінно підходить як для виходу в світ, так і для роботи.

Біла блузка

З плином часу фасон блузок трансформується, але сама ідея білої сорочки незмінна. У нинішньому сезоні, наприклад, актуальний oversize і застосовують такого роду блузку з усіма стилями: починаючи від класики, закінчуючи спорт – шиком.

класичні джинси

Це той елемент, який, при правильному підборі, буде служити вам все життя. Якщо джинси створені з міцного матеріалу і ідеально на вас сидять, запевняю, що придбання даного елемента вашого гардеробу не зажадає частої заміни.

бежевий тренч

«Чому саме бежевий?» – запитаєте ви. Відповідь дуже проста: бежевий – нейтральний колір. Безумовно до нейтральних кольорів відносяться і чорний, і білий, і сірий, але справа в тому, що чорний завжди має нотку «розкоші», а тренч – верхній одяг для щоденного використання, тому з джинсами і кросівками чорний тренч буде трохи недоречний. Білий – дуже мазкий колір, особливо для верхньої групи. Сірий – не завжди просто підібрати потрібний «класичний» відтінок.

човники

Класичні човники на підборах, з індивідуально відповідною висотою – це найправильніше придбання на довгий час. Це той вид взуття, який, як то кажуть: «і в бенкет, і в світ».

Водолазка

Звично вважати, що водолазка створена для тепла. Але останні модні сезони нам дають дуже чітке розуміння, що зараз це невід’ємний елемент гардеробу для створення ультрамодного образу. Її використовують практично скрізь. Комплектують з блузками, літніми сарафанами і вечірніми сукнями. Колір водолазки найкраще вибирати нейтральний: чорний, сірий або бежевий.

 

Біла футболка

Біла футболка – універсальна і неймовірно зручна річ. Вона ідеально комплектується і з костюмом, і з джинсами, і з спідницями. Єдине правило при виборі такої футболки – це те, що вона не повинна обтягувати. Допускається навіть, якщо ви знайдете її в чоловічому відділі і злегка підкотите рукава. До того ж, це буде виглядати дуже модно і актуально.

Маленька чорна сукня

Така сукня – невід’ємна частина будь-якого гардеробу кожної дівчини. Чорна сукня – це те саме рішення проблеми, коли не знаєш, що надіти, а вбратися і здивувати ну вже дуже хочеться. Чорна сукня, яка ідеально сидить на вас можна дуже легко змінити до невпізнання за допомогою аксесуарів. Але треба обов’язково пам’ятати, що у кожної з нас чорна сукня – своя. Не існує двох однакових суконь, які бездоганно йшли б двом жінкам однаково.

@streetrends

Насправді, особисто моя думка, ці речі – є той самий показник вишуканості і бездоганного відчуття стилю. Щоб бути модною і виглядати завжди «з голочки», зовсім не обов’язково мати величезний гардероб з найостаннішими новинками. Якщо у вас буде цей «фундамент» і ви будете стежити за собою, завжди маючи доглянутий зовнішній вигляд, то ви ні в чому не поступіться тим, хто скуповує все на своєму шляху, в гонитві за ідеалом.

Джерело

Поділись


Новини партнерів