Просто і жіночно: 7 речей з відкритими плечима для побачення

У сукні або сорочці з відкритими плечима будь-яка дівчина буде виглядати елегантно і сексуально, адже саме ключиці, на думку багатьох чоловіків, є однією з найкрасивіших частин жіночого тіла. У цій статті ми підібрали для тебе 7 варіантів, в яких варто вирушити на перше побачення.

Біла сорочка з воланами виглядає неймовірно гарно і жіночно. Ти можеш одягнути її на побачення в комплекті з брюками-кюлотами пастельного відтінку або з джинсами і «човниками» на невеликому каблуці.

Джемпер з відкритим плечем підійде до класичних укорочених штанів і до міні-спідниць з трендового темного деніму. Додай до образу яскраві аксесуари і вирушай на зустріч з коханим.

Асиметрична сукня підійде не тільки для романтичної прогулянки, але і для урочистого заходу або коктейлю. Підбери до неї модні сережки-кільця і невелику сумочку на довгому ланцюжку.

Якщо на побаченні ви плануєте піти в кіно або парк – віддай перевагу цій білій толстовці з декором. Одягни її разом з джинсами або з яскравою плісированою спідницею.

Смугасту міді-сукню обов’язково візьми з собою у відпустку. Якщо там у тебе трапиться запаморочливий курортний роман, ти будеш впевнена в тому, що з собою у тебе є відповідне вбрання для побачень! Одягни його разом з яскравими босоніжками і крислатим брилем.

Комбінезон з мереживом – вельми ефектний і спокусливий наряд. Щоб не виглядати в ньому занадто вульгарно, необхідно правильно підібрати взуття та аксесуари. Радимо носити його з туфлями «kitten heels» або з грубими черевиками (при цьому слід одягнути чорні колготки).

Бавовняна сукня з довгим поясом і зав’язками – простий, але стильний варіант на кожен день. Якщо захочеш піти в ній на зустріч зі своїм обранцем, підбери велике кольє або довгі сережки, наприклад, з перлами.

Поділись


Новини партнерів