Як можна по-новому носити спідницю-олівець

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ + СВІТШОТ

Неправильних поєднань в сучасній моді більше немає: є ті, які ще ніхто не використовував. Одягнути офісну спідницю-олівець з світшотом? Легко, якщо відкинути всі стереотипи, поглянути на лукбук Versus Versace і No. 21 і пам’ятати, що на здивовані погляди перехожих завжди можна відповісти впевненою байдужістю.

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ + ВОДОЛАЗКА

Чорна і біла водолазки стали тими самими statement pieces, які можна носити з чим завгодно. Під сукню? – звичайно. З сорочкою? – будь ласка. З широкими штанами і спідницями будь-яких довжин? – легко. Щоб не виглядати по-нудному бездоганно, радимо підібрати незвичайне взуття до такого комплекту: туфлі на акуратних крихітних підборах (kitten-heels), ботильйони з тупим носом, босоніжки на фігурному каблуці або масивні кросівки.

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ + КОРОТКА КУРТКА

Короткий-бомбер, такий як з фільмів 1980-их про підлітків, або шкіряна куртка з вбиральні Сінді Лопер – тренд нового сезону, особливо в поєднанні зі спідницею-олівцем. Мода 2018-го – це стиль 1980-их: тому, якщо вирішили піти в такому комплекті на вечірку, не забудьте одягнути великі сережки, кольорові колготки і чоботи «гармошкою».

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ + ЗВИЧАЙНА ФУТБОЛКА

Біла футболка, як нитка перлів, пасує всім і підійде до всього. Для неї немає меж в поєднаннях, навіть якщо ми говоримо про діловий дрес-код зі строгими костюмами або спідницями-олівцями.

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ + ЧОЛОВІЧА СОРОЧКА

Спідниця-олівець з шовковою блузкою виглядає звично і по-офісному нудно. Але варто тільки замінити блузку на чоловічу сорочку – і ви втілюєте тренд сезону. Сорочку на розмір більше радимо заправляти в приталену спідницю, як на показі Victoria Beckham.

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ + ЛЕГІНСИ

У новому сезоні легінси стали такою ж базовою річчю, як сірий светр, прямі брюки або футболки. Тижні моди осінь-зима 2018 показали нам, що легінси можна носити з сукнею (як на подіумі Victoria Beckham), зі спортивними куртками (Marinne Serre) або з подовженими жакетами (Ann Demeulemeester). А в pre-fall лукбуку Joseph ми підгледіли поєднання зі спідницею-олівцем – і вже готові це повторити.

Поділись


Новини партнерів