Теорія і практика: 6 трендів весни 2018 на подіумі і в реальному житті

Весна вже близько! До нас прийшло довгоочікуване тепло, а, отже, настав час змін і оновлень не тільки гардеробу, але і стану душі. Сьогодні мова піде про матеріальне – про тренди сезону весна-літо 2018. Пропонуємо вам більш детально розбіратися з прикладами образів, які будуть актуальними у цьому сезоні. Дизайнери запропонували нам безліч цікавих ідей і прийомів, красивих кольорів і незвичайних матеріалів, тому кожна модниця обов’язково знайде щось для себе.

Ультрафіолет

Інститут кольору Pantone назвав наймодніший колір 2018 року, і ним став «ультрафіолет». Логічно, що на світових подіумах цей відтінок присутній у великій концентрації: ніжна лаванда на показі Valentino і Max Mara і більш зухвалий і яскравий відтінок у Calvin Klein. Будь-яка тональність фіолетового кольору зараз на піку популярності, тож вибирайте те, що ближче саме вам. Ми вам дуже рекомендуємо не ігнорувати цей колір цієї весни, особливо, якщо ви блондинка з блакитними або зеленими очима.

На подіумі:

В житті:

Незвичайні тренчі

Тренч – весняний мастхев в гардеробі кожної дівчини, незалежно від типу фігури, кольоротипу, росту і стилю в одязі, це річ абсолютно універсальна. Якщо класичний варіант плаща вам набрид, пропонуємо звернути увагу на оригінальні рішення, запропоновані дизайнерами в цьому сезоні. Асиметричний крій, як на показі Céline, незвичайні деталі, контрастні вставки, поєднання різних тканин і фактур і навіть розрізаний в бахрому поділ – весняні подіуми показали безмежність фантазії креативних директорів, а вибір за вами!

Загальна тенденція в тренчкотах – вільний крій. Плащі «з чоловічого плеча», опущені плечі, об’ємні рукави, довжина нижче колін – все це перемагає класичні приталені моделі, які ідеально сидять по фігурі.

На подіумі:

В житті:

Рожевий + помаранчевий колір

Яка весна без рожевого – найпопулярнішого кольору серед дівчат? Його відтінки традиційно присутні в весняно-літніх колекціях, але на показах майбутнього сезону цей колір був представлений особливо широко. Найактуальніші варіанти – total pink, наприклад брючний костюм, як на показі Gucci, і поєднання рожевого з помаранчевим. Тональність рожевого кольору може бути будь-яка, на ваш смак: від ніжних пудрових відтінків до божевільної фуксії, і, звичайно, пастельні відтінки знову на піку моди.

На подіумі:

В житті:

«Матриця»

Поєднуємо шкіряний плащ і вузькі окуляри. Ці аксесуари наразі знаходяться на піку популярності. Легендарна трилогія братів Вачовскі відродилася в колекціях весна-літо 2018. Вініл – матеріал складний, а головний його мінус, мабуть – скрип – звук, який чути при кожному вашому русі. Якщо цей момент вас анітрохи не бентежить і ви все-таки хочете бути як Трініті, вибирайте червоний колір – і цієї весни ви точно забезпечите собі загальну увагу. Більш класичний варіант – шкіряний плащ, як у зірок стрит стайлу: лаконічний крій на всі часи, практична річ у вашому гардеробі на довгі роки і, безумовно, вдале капіталовкладення.

На подіумі:

В житті:

Сумки на пояс

З легкої руки креативного директора Gucci Алессандро Міккелі поясні сумки завоювали популярність всіх модниць світу ще минулої осені. Не будемо детально зупинятися на цьому тренді, оскільки він не новий. Цією весною цей тренд залишається актуальним, так що, якщо ви вже є володаркою такої сумки – продовжуйте носити із задоволенням, якщо у вас ще немає сумки на пояс- обов’язково придивіться до цієї зручної моделі і загляньте в Shopping list!

На подіумі:

В житті:

Пластик

Незвичайний і свіжий тренд, який продемонстрував на своєму весняно-літньому показі навіть такий консервативний бренд, як Chanel – пластик. Своєрідні «дощовики», одягнуті поверх верхнього одягу, взуття з прозорою халявою, пластикові капелюхи, рукавички і навіть «чохли» на сумки – цей яскравий тренд, який заслуговує на увагу, хоча і не для всіх буде зрозумілий.

На подіумі:

В житті:

Поділись


Новини партнерів