Як по-новому носити білу сорочку: 10 ідей

Біла сорочка – це модна константа. Вона актуальна завжди і доречна в будь-якій ситуації. Цей предмет з’являється на подіумах і в наших гардеробах кожного сезону. У цій статті ми розповімо вам про те, як носити білу сорочку цієї весни.

Заправляючи тільки одну її частину

Сувора педантичність «білих комірців» відходить на другий план, а на перший виходить навмисна недбалість. Королеви вуличного стилю заправляють лише одну частину подовженої сорочки, наприклад, в спідницю або брюки. Іншу ж залишають навипуск. У весняних образах такий прийом виглядає ефектно і стильно.

Не застібаючи гудзики на манжетах

Продовжуючи тему легкої недбалості, гудзики на манжетах білих сорочок (саме моделей чоловічого крою) навмисно не застібають. Ще ефектніше в такому варіанті виглядають довгі рукави, пам’ятайте, як у П’єро?

На одне плече

Коли ж ще відкривати свої красиві плечі, як не весною? У найромантичнішу пору року розстібайте кілька верхніх гудзиків на сорочці, спускаючи воріт на одне плече, або відразу шукайте в магазинах варіанти з розрізами на плечах, вони сьогодні є головним хітом.

Зав’язуючи на поясі

Пам’ятаєте, як було в 1990-ті? Наслідуючи приклад героїні Наталії Орейро з «Дикого Ангела», ми зав’язували футболки на поясі. Тепер цей модний трюк королеви стилю провертають з білими класичними сорочками.

Кілька сорочок водночас

На подіумах панує багатошаровість. Balenciaga і Sacai пропонують міксувати не різні речі, а одні і ті ж. Наприклад, одягаючи кілька сорочок відразу. Строгий офісний дрес-код таке не пропустить, а повсякденний casual сприйме на «ура».

Сорочка замість сукні

В епоху міні подовжена сорочка цілком може стати сукнею. Поєднуйте такі сорочки, наприклад, з ботфортами і широкими ременями або з жакетом в чоловічому стилі, накинутим поверх.

З комбінезоном

Сорочка плюс спідниця-олівець або брюки зі стрілками – модні істини, які ми і так всі знаємо. Дизайнери, в перших рядах яких знаходиться Олів’є Рустам, пропонують поєднувати цей суворий предмет гардеробу, навпаки, з речами, які на перший погляд не вписуються в класичний дрес-код. Наприклад, з лаковими або джинсовими комбінезонами.

З підтяжками

Спасибі Коко Шанель за те, що в нашому гардеробі є підтяжки. Цієї весни вони повертаються в моду, а в поєднанні з білою сорочкою (і стильною кепі) і виглядають дуже ефектно.

Водолазки

Модне поєднання родом з 1970-х знову в списку актуальних тенденцій. Всупереч стереотипам, носіть під білі сорочки водолазки будь-якого кольору: від кремового до чорного.

Як жакет

Не застібайте білу сорочку, а одягніть її на модний сьогодні кроп-топ, і носіть як жакет.

Поділись


Новини партнерів