10 наймодніших суконь весни і літа 2018

«Коли ви чуєте, що дизайнери скаржаться на проблеми своєї професії, скажіть:« Не захоплюйтесь, це всього лише сукні», – сказав Карл Лагерфельд. Однак ефект «всього лише сукні» важко переоцінити: правильно підібране вбрання прикрасить його господиню і додасть їй упевненості, а неправильно … самі розумієте, що зробить.

Крім того, саме сукня вважається кращим варіантом для весни і літа. Після сезону мінусових температур і крижаного вітру, ми з величезною радістю і полегшенням хоча б на час забуваємо про щільні костюми і куртки, змінюючи їх на улюблені трапеції, комбінації або футляри в міні, міді або максі варіантах.

Суконь, як відомо, багато не буває, тому поповнювати гардероби все новими і новими екземплярами можна до нескінченності. У цій статті ми розповімо вам, на які сукні варто звернути свою увагу цієї весни!

Всі відтінки пастелі

Ніжні приглушені тони, ніби з пейзажів Моне, – головний тренд цього сезону. Особливо витончено ця палітра виглядає на напівпрозорих сукнях, як у Luisa Beccaria. Втім, і напівспортивні, і урочисті моделі відмінно виглядають в такій «невинній пастельній інтерпретації». Якщо не знаєте, як міксувати – підбирайте інші деталі образу в тій же гамі.

Прозорі сукні

Сміливе прозоре вбрання, якщо дозволяє привід і погода, можна одягнути на боді або кроп-топ з шортами (в тон сукні або тілесного кольору). Якщо ж такого немає, то порятунком для сукні стане подовжений джемпер. Багатошарові варіанти, в яких прозору сукню одягають на футболку або блузу, сьогодні відійшли на другий план, захопивши з собою увесь активний декор: найактуальнішим рішенням у цьому сезоні буде найпростіше.

Червоний

Ефектний strong red, який побив всі рекорди популярності минулої осені, не вийде з моди і цієї весни. Якщо яскраві речі – це ваш коник, спробуйте поєднувати червону сукню з контрастними аксесуарами, наприклад, сумкою насиченого лимонного або ультрамаринового кольору. У повсякденних варіантах уникайте занадто відвертих і приталених фасонів, тому що червоний і без того магнетизує погляди перехожих.

Сукні з квітковим принтом

В особливій пошані – квіткові принти в дусі 60-х: виразна форма (або зовсім переосмислення квіткового принта в дусі поп-арту), багато теплих і яскравих відтінків. В продовження теми можна вибрати сукню-трапецію, як в епоху Твіггі – щось схоже ми знайшли у Dries Van Noten. Якщо хочете поєднувати квіти з іншими малюнками – придивіться до геометрії відтінків (клітка, смужка).

Блискучі сукні

Виблискувати на сукнях в цьому сезоні може все: глітер, паєтки, стеклярус. Навесні 2018 року блискуче плаття ідеально підійде для будь-якої вечірки. Важливий нюанс: якщо переживаєте через набрані за зиму кілограми – уникайте приталених моделей, адже такий «перелив» візуально додає об’єму.

Сукні з бахромою

Вибираючи сукню з бахромою, зверніть увагу на довгу обробку: вона і виглядає і актуальніше, і є безпечнішою з точки зору оптичних ілюзій. Крім того, сукня в стилі “Золотого століття Голлівуду” – завжди актуальне рішення для святкових виходів. У компанію до неї підбирайте прості і лаконічні аксесуари.

Горох

У цьому сезоні актуальною буде чорно-біла гамма або горошини приглушених відтінків (на кшталт винного, болотного або гірчичного) на нейтральному тлі. Оскільки полька-дот асоціюється з ретро-стилем, можна продовжити тему, вибравши сукню з воланами. Або навпаки – зупинитися на ультрасучасної моделі асиметричного або підкресленого мінімалістичного крою.

На одне плече

Маніпуляції дизайнерів з лінією плечей – альтернатива експериментів з областю декольте (вже не перший сезон поспіль). Цієї весни знову носимо сукні з одним оголеним плечем. Інший рукав може бути довгим або бути присутнім тільки у вигляді лямки, як у Saint Laurent. У такого крою є один, але дуже вагомий бонус: він краде широкі плечі.

Сукня-комбінація

Білизняний стиль повернувся на подіуми. Тепер він виглядає спокійно, злегка недбало, а часом навіть екстравагантно. Вільний крій, елементи деконструкції, цікаві вирізи: вибирайте сукню-комбінацію за цими «тегами» і не промахнетеся. У прохолодну погоду її можна носити з жакетом, об’ємним кардиганом або джемпером.

Сукні з воланами

Якщо не боїтеся експериментів, зверніть увагу на об’ємні волани. У компанію до них додайте грубі черевики або кеди, як на показах у Філліпа Ліма і Лоренцо Серафіні. Якщо ви надаєте перевагу класиці, тоді ви точно оціните романтичну сукню з невеликою акуратною обробкою в поєднанні з мюлямі або туфлями на стійкому каблуці.

Поділись


Новини партнерів