Нарешті ці 5 речей вийшли з моди!

Яка ж жінка не хоче бути модною і красивою? Сьогодні практично кожна прагне бути в тренді і відстежує новинки сезону.

Часом щоб бути в «модній тусовці» жінки готові надягнути на себе все, що завгодно, а з обличчя виліпити скульптуру.

Слава Богу, стилісти нарешті вивели з моди ці 5 речей, які використовувала практично кожна! Відмовтеся від них негайно!

Навіть якщо вони ще актуальні в вашому місті або країні, навіть якщо вони вам дуже-дуже подобаються – вистачить, тільки в ваших силах зупинити це безумство!

Омбре

Кілька років таке фарбування вважалося ультра модним! Тисячі дівчат бігли перефарбовувати свої кінці в світлий колір! Але, на щастя, цей тренд почав виходити з моди! Нарешті дівчата зрозуміли, що ходити однаково пофарбованими -це не дуже.

Причина проста: все, що стає масовим, перестає бути ультрамодним. Так що готуйтеся до однотонного фарбування з точковими акцентами і відблисками.

Контурінг

УРА, УРА, УРА! Візажисти в один голос проводжають контурінг геть, вважаючи, що немає нічого красивішого за природне сяйво шкіри і натуральні риси обличчя.

Широкі темні брови

Ми не перестанемо любити Кару Делевінь, але перестанемо страждати через те, що її образ недосяжний.

Накладні вії

Чим природніше виглядають твої вії – тим краще, переконані візажисти, як один відмовляються від використання накладних вій при повсякденному макіяжі.

Дизайн нігтів

Більше ніяких орнаментів, фольги, дроту і моторошних трояндочок: на зміну арт-об’єктів, які створювали майстрині на нігтях, приходять стримані і лаконічні лаки.

Джерело

Поділись


Новини партнерів