Лише одна річ, яка може зробити вас наймоднішою в цьому сезоні

Ми живемо в епоху модних інвестицій. Сьогодні, щоб стати іконою стилю зовсім не обов’язково кожного сезону повністю оновлювати гардероб. Достатньо придбати всього одну річ, яка зробить вас головною героїнею стритстайл-хронік. У новому весняному сезоні таким предметом гардеробу є хіт 1980-х – подовжений картатий жакет. Він – любов головних it-girls планети, і ось чому.

Картатий жакет – універсальний. Його можна носити з білосніжними сорочками і прямими брюками в офіс, з водолазками і шкіряними спідницями – на побачення, а, доповнивши широким ременем, як міні-сукню, – на найгучніші вечірки сезону.

У весняному сезоні його включили в свої колекції провідні світові бренди: хайповий Gucci (модель в картатому жакеті відкрила показ); Balmain, який робить ставку на сексуальність, непопсовий Dries van Noten; елегантний Miu Miu і гучний Balenciaga. На думку модних Будинків клітинка може бути будь-якою: від найдрібнішої до великої.

Світові знаменитості моментально оцінили всю красу картатого жакета і присвоїли йому ранг must-have. Тепер він є в гардеробі Джіджі Хадід, яка носить його з кроп-топами, Емілі Емілі Ратажковскі (вона просто одягає його на голе тіло), Марго Роббі, Кейт Бланшетт, Кари Делевінь і багатьох інших.

Поділись


Новини партнерів