10 модних речей з деніму, які ми будемо носити цієї весни

Календарна весна вже наступила, і це значить, що пора подумати про нові образи для майбутнього сезону. Ми допоможемо вам підібрати найкращі речі з деніму, які будуть модними в цьому сезоні.

Джинси

Якщо в минулому сезоні ви придбали джинси з вишивкою, то цієї весни можете сміливо одягати їх знову. Також модними стали декорації, аплікації і принти (як квіткові, так і абстрактні). Важливо знати, що для такого яскравого низу варто підібрати більш спокійний і нейтральний верх. Про skinny-джинси доведеться забути і згадати про більш широкі моделі, наприклад, бойфренди, mom або оверсайз.

Спідниці

Спідниці з щільного деніму будуть не менш затребуваними в цьому сезоні. Бажано, щоб модель була не найкоротшої довжини і виконана в стилі кльош. Спідниці також можуть бути доповнені запахом або імітувати рвані краї. Також актуальним буде варіант без жодного декору. Популярною буде висока посадка, а ось низька відходить на другий план.

Сорочки

Джинсові сорочки і куртки краще вибирати світлих відтінків. Приталені моделі можна сміливо прибрати в шафу подалі і придбати модель чоловічого крою. Така сорочка цілком замінить кардиган, і її можна носити поверх сукні, що облягає.

Сукня

Сукні з деніму необхідно вибирати без рясних декорацій. При цьому фасон також повинен бути максимально простим. Сукні в піжамному стилі популярні вже другий сезон, і не дивно, що і їх тепер шиють з деніму. Класичним і виграшним варіантом стане комплект з такої сукні та футболки або водолазки.

Костюми з деніму

Навесні 2018 року стають модними аутфіти, які повністю складаються з деніму. З модними джинсами і курткою найкраще поєднувати білу футболку або топ.

Головні убори

Дуже популярними навесні будуть берети з деніму. Вони виглядають незвично і ще не встигли прижитися в гардеробі. Але не варто боятися використовувати їх в своєму образі, навпаки, такий крок здатний кардинально змінити ваш стиль в кращу сторону.

Поділись


Новини партнерів