6 правил вибору сукні для повних дівчат. Поради від досвідченого стиліста!

Правильний вибір одягу, та такий, щоб підходив тобі на всі 100, – непросте завдання. Особливо важко деколи доводиться повним жінкам і дівчатам. Адже при купівлі одягу розміру 46 і вище є певні нюанси, які потрібно враховувати кожен раз при оновленні гардеробу.

Знайти гарний одяг великих розмірів дуже складно. У зв’язку з цим у жінок псується настрій, з’являються комплекси, і, як правило, шопінг закінчується тим, що вони хапають перше, що потрапило під руку.

Але вихід завжди є. Тим більше що стандарти краси з недавнього часу змінилися на користь пампушок, саме їм сьогодні присвячують цілі колекції провідні модельєри і дизайнери одягу.

Редакція підготувала для тебе інформацію про те, як підібрати сукні для повних дам таким чином, щоб одяг підкреслював всі достоїнства. Ідеальне рішення!

Фасони суконь для повних жінок

1. Матеріал
Завжди звертай увагу на тканину сукні. Від трикотажних і напівпрозорих суконь краще відмовитися, адже ці матеріали не зможуть підкреслити достоїнства фігури. Перевагу краще віддати шовку, шифону та бавовняних тканинам.

Не варто одягатися у все чорне – це нудно. Навколишні відразу побачать, що ти намагаєшся приховати повноту за кольором.

2. Фасон
Вибирай сукню прямого силуету зі спідницею кльош або завищеною талією і сукні у формі трапеції. Річ має візуально витягати фігуру, тим самим роблячи тебе стрункішою.
фасони суконь для повних жінок
Спробуй виключити з гардероба асиметричні мішкуваті речі, особливо це стосується складок і драпіровок, які додадуть тобі зайві кілограмми. Сукні в підлогу і довжина міді – ось оптимальний варіант для повних дівчат. А від коротких нарядів краще відмовитися.
фасон суконь для повних жінок
3. Тип фігури
Якщо у тебе об’ємні стегна, не варто вибирати обтягуючі сукні. Зроби акцент на грудях і талії. Дівчатам з повними плечима і руками не слід їх надмірно оголяти.

Якщо ж ти вважаєш зону живота занадто проблемною, вибирай сукні з А-силуетом або маскуй повноту за допомогою корсетів і білизни яка моделює.

4. Рукава
Незалежно від повноти рук, ця частина тіла вважається визначальною. Відмовся від об’ємного крою і ліхтариків, вони роблять повну дівчину безформною.

Зупини свій вибір на прямих рукавах реглан. Подібний крій візуально подовжить шию і додасть правильний силует плечей.
моделі суконь для повних жінок маленького росту
Не забувай про елегантний шарфик, шаль, мереживний палантин або вишукане болеро. Вони завжди прекрасно доповнять твій образ!

5. Декольте
V-подібне декольте стане ідеальним доповненням модної сукні для повної дівчини. Це також допоможе підкреслити твої гідності і продемонструвати гарні форми.
фасони суконь для повних жінок з фігурою яблуко
Глибину декольте вибирай на свій розсуд, але не перестарайтеся. Не забувай про правила вибору нижньої білизни! Її фасон і колірна гамма повинні відповідати обраному наряду, а бюстгальтер не повинен виглядати і надмірно просвічуватися крізь матеріал.

6. Декор і аксесуари
Тобі краще відмовитися від нашивок, аплікацій та великих квіткових принтів. Вибирай вертикальні смужки і дрібну клітку, яка допоможе візуально витягнути силует і не додасть зайвого.
фасони святкових суконь для повних жінок
Не забувай, що надмірний декор в зоні живота і стегон також небажаний, а ось підкреслена талія, навпаки, вітається.
фасони суконь для повних невисоких жінок
Також тобі не варто вибирати велику кількість каменів, пайєток і пір’я. Аксесуари повинні бути лаконічними і витриманими в єдиному стилі.

При підборі елегантного наряду, завжди пам’ятай ці три принципи: не ганяйся за модою, не купуй одяг навмання і, головне, не забувай про пропорції!

Завжди зважай на тип фігури, адже у кожної повної дівчини є свої переваги і недоліки, які потрібно навчитися підкреслювати або маскувати. І звичайно ж, полюби своє тіло! Знайди найпривабливішу частину фігури і зроби ставку на неї. Не забувай посміхатися, адже усмішка – краща прикраса для жінки!

Бажаю тобі виглядати як королева незалежно від нарядів і обставин. І не забудь поділитися цією важливою і цікавою інформацією зі своїми подругами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів