Пляжна мода розвивається з такою ж швидкістю, як і звичайна модна індустрія, а може навіть і швидше, адже демонструвати її будуть всього лише три місяці, а на створення новинок пляжної моди у дизайнерів є аж цілих 9 місяців. Давайте подивимося, що вони підготували для нас в цьому сезоні?

Судячи з прогнозів модних експертів, цей сезон обіцяє бути яскравим, інтригуючим і елегантним. Головне завдання будь-якого купaльника – створити святкову aтмocфepу відпустки, причому не за рахунок його фacoну, cтилю або кольору, a за paхунoк oбpaзу в цілому.

Якщо ви бажаєте придбати для себе стильний купальник, можете зробити це на сайті www.fashion4you.com.ua. А у цій статті ми розповімо вам про те, на що варто звернути увагу під час вибору купальника:

  • чи підійде цей фасон для вашого типу фігури;
  • де будете проводити відпустку (басейн/море/річка);
  • активним він буде або пасивним (засмагання на пляжі або пляжний волейбол).

Загалом, спочатку добре обдумуємо мету придбання купальника, а потім вибираємо таку модель, яка максимально задовольнить всі наші запити.

Говорити про пляжні тенденції цього сезону ми будемо в розрізі:

  • видів купальників (які види купальників будуть переважати на пляжах);
  • пляжних трендів і тенденцій;
  • колірних рішень і поєднань;
  • фасонів і тканин;
  • пляжних аксесуарів і доповнень.

Види купальників, які будуть модними в пляжному сезоні 2018 року

Спочатку поговоримо про те, що залишиться в тренді з минулого сезону. Стабільно модним протягом багатьох сезонів поспіль залишається звичайно ж бікіні. На нашу суб’єктивну думку, бюстгальтер-шторки і трусики-трикутнички ніколи не втратять актуальності, а в цьому сезоні буде актуальним саме бікіні класичної форми: тоненькі бретелі, мінімальна кількість тканини і абсолютна відсутність декору. Виключно однотонне мінімалістське бікіні саме по собі вже є прикрасою.

Для тих, кому набридли бікіні і у кого їх вже ну дуже багато, пропонуємо поекспериментувати з ліфом. Для пляжних експериментів відмінно підійде купальник халтер, який ви можете придбати на сайті fashion4you.com.ua. Він може бути як відкритого типу, так і закритого, головна особливість халтера – це широкі бретелі з застібкою/зав’язкою на шиї. Такий тип купальника буде відмінним придбанням для дівчат з великими грудьми, оскільки халтер чітко фіксує їх для вашого комфорту. Закритий варіант халтеру є, мабуть, найбільш зручним купальником для плавання.

Любителькам провокативної поведінки на пляжі слід звернути свою увагу на купальники бандо. Дизайнери світових брендів, які задають тенденції в світі пляжної моди, в цьому сезоні роблять великі ставки саме на ці купальники. Нові варіації цього фасону підійдуть для дівчат з будь-яким типом фігури, головне підібрати модель виходячи зі своїх пропорцій, переваг і крою.

Суть купальника бандо полягає в фасоні його ліфа, який в перекладі з французької мови означає “стрічка”. Тобто ліф виконаний у вигляді широкої стрічки з різними декоративними елементами. Бандо може бути суцільним і роздільним, а у роздільного варіанту є підвид бандіні (з подовженим топом). За допомогою ліфа бандо можна візуально збільшити груди, так як в 2018 році актуальними будуть моделі бандо з пуш-апом і вшитими силіконовими або гелевими чашечками.

Новинкою сезону 2018 стане купальник бандо з рюшами, причому рюші будуть актуальні як на ліфі, так і на трусиках. Це додасть образу жіночності і грайливості одночасно. Крім рюш, ефектно виглядатиме декоративна лямка через шию. Безперечно, трендом № 3 стає купальник бандо.

Тенденції в пляжній моді 2018

Незважаючи на те, що бікіні завжди був, є і буде, в пляжну моду 2018 увірвалися суцільні моделі купальників. Негласно прийнято вважати, що такі купальники ідеально підійдуть для повних, але цей пляжний сезон доведе зворотне. Стилісти пояснюють такий ажіотаж навколо суцільних купальників тим, що тренд на відвертість займав топові позиції занадто довго, тому закриті моделі так інтригують сьогодні. Тому, пляжною тенденцією № 1 сезону 2018 безсумнівно будуть закриті купальники.

Якщо закритий купальник вам не дуже до вподоби, не турбуйтеся, все одно будете в тренді. Пляжний сезон 2018 пропонує насолодитися купальниками монокіні. Це і не відкритий купальник, і не закритий. За фактом, це ліф і трусики, які з’єднані спереду якимось декоративним елементом (смужкою, ланцюжком, мотузкою, тасьмою з нанизаними намистинками), а спина залишається повністю відкритою. Як висновок, пляжна тенденція № 2 – купальник монокіні.

Жіночність і непоказна сексапільність – ось мета пляжного сезону 2018. І вона припала до смаку всім. Одним з таких рішень цього пляжного сезону стане купальник танкіні (це підвид роздільного танка з подовженим топом). За рахунок щільного корсетного ліфа танкіні зробить акцент на декольте, а вільний фасон топа подарує вам комфорт. Тому, пляжна тенденція № 4 – це купальник танкіні.

Сюрпризом в тенденціях пляжної моди 2018 стали купальники в стилі ретро, ​​які виглядають дуже вишукано і витончено на тлі сучасних моделей. Якщо ви не знаєте, як виглядає купальник ретро, ​​ось кілька орієнтирів. Перше – це високі трусики з низькими вирізами на стегнах; друге – дуже закриті ліфи, що нагадують верх з бальних суконь. Пляжна тенденція № 4 – ретро.

Які кольори купальників будуть модними в 2018?

Що стосується колірної палітри, тут тренд також націлений на створення святкової атмосфери. Почніть з синіх відтінків в будь-яких їх проявах. Морська тематика однозначно додасть фарб вашій відпустці. Тому, однозначно принтом № 1 в літньому сезоні 2018 буде морська тематика.

Якщо синій для вас занадто агресивний і вам би хотілося чогось більш ніжного і жіночного, дивіться в бік пастельної гами і купальників виконаних в палітрі квіткової оранжереї: орхідея, троянда, тюльпан, лаванда. Причому в моді буде як мініатюрний квітковий принт, так і великі зображення екзотичних квітів. Таким чином, принтом № 2 стає квітковий.

Далі за популярністю йде тропічна тема. Причому як в колірному напрямку, так і в зображенні. Помаранчевий, жовтий, білий, блакитний – найтропічніші відтінки; а принти так і напрошуються: рослини, квіти, птахи, етномалюнки. Найсміливіших ми побачимо в зміїних і навіть леопардових принтах, правда в не агресивних відтінках (блакитний, м’ятний). Принт № 3 цього сезону – тропіки.

Отже, закріпимо. Щоб бути в тренді в 2018 пляжному сезоні, при виборі купальника вам необхідно, пам’ятати, що:

  • найкраще підкорювати пляж традиційним бікіні або новаторським бандо і халтером;
  • влаштувати справжнє свято у відпустці вийде за рахунок суцільного купальника, пуританського ретро, ​​грайливого монокіні або стриманого танкіні;
  • модними принтами цього сезону будуть морська тема, квіткова та тропічна.