Чому хутряні жилетки повинні зникнути з вашого гардеробу: 5 вагомих причин

Популярність хутряних жилеток на превеликий жаль модних експертів і стилістів, не згасає, незважаючи на те що весь світ давно перейшов на стильні шубки. Ми вирішили розібратися, чому вам варто позбутися від цього предмету гардеробу.

Марне використання натурального хутра

В індустрії моди бренди один за одним відмовляються від використання натурального хутра в своїх колекціях. Носити чи не носити хутро – особистий вибір кожної з нас, але ось який сенс в теплому хутрі, якщо воно не гріє?

Відсутність функціональності

Якщо ви зможете пояснити функціональність хутряної жилетки – ми вас вітаємо. Але ось професійні стилісти не бачать в них ніякої користі. По-перше, такий предмет гардеробу навряд чи можна одягнути в мороз, коли ми готові носити шуби з хутра. По-друге, взимку руки, які залишаються відкритими, все одно замерзнуть, навіть якщо ви надягнете рукавички вище ліктів. А по-третє, підібрати правильний комплект до такого «верхнього» одягу дуже складно.

Заважає створити стильний образ

Практично будь-який образ з використанням хутряного жилета отримує приставку «бариня», або, по-сучасному, «багата дружина». На жаль, це вас не прикрашає, а лише підкреслює відсутність смаку. До жилету складно підібрати підходящу сукню. Максі тут же перетворюється в бабський наряд, міні зробить вас схожою на нічного метелика, джинси, светри і різні брюки теж навряд чи складуть гармонійну пару для хутряного жилета. Як підсумок він завжди виглядає нібито не до місця. А це псує враження від образу в цілому.

Ламає лінії тіла

Об’ємний хутряний жилет будь-яку фігуру перетворює в трикутник, прямокутник або і зовсім в коло, в залежності від того, наскільки пухнасте хутро використане для його виготовлення. Навіть пояса і ремінці не завжди здатні змінити ситуацію. Звичайно, шуби можуть зробити те ж саме, але в них об’єми часто розподілені рівномірно і з пройм не стирчать худенькі ручки. Якщо шуба і збільшує плечі, то рукава все ж є їх продовженням і виглядають досить гармонійно. З жилетами це не відбувається.

Крім того, жилет можна одягнути на тонкий светрик. Про це ми вже згадали вище. А значить, контраст фактур вам точно забезпечений. І зовсім не факт, що він зіграє вам на руку, найчастіше поєднання хутра на тілі і, наприклад, вовни або шкіри на рукавах виглядає гнітюче. Руки стають непропорційно маленькими і короткими, а ви здаєтеся загорнутою в хутряний кокон.

Це більше не модно!

І на останок. Запам’ятайте, що жилети давно вийшли з моди. Уточнимо – хутряні жилети. Адже тонкі жилети-тренчі і спортивні дуті моделі зараз тільки процвітають. Однак це все-таки не зимовий варіант. Взимку ж ми радимо придивитися до укорочених штучних шуб, теплих вовняних пальто і об’ємних курток. Правильно складені образи з їх використанням точно ніхто не назве несмаком.

Поділись


Новини партнерів