Модні аксесуари 2018: п’ять головних трендів

Експерти модного порталу Fashion Gone Rogue назвали п’ять трендів в аксесуарах на 2018 рік.

Якщо ви любите бути в курсі всіх модних тенденцій, ця інформація для вас. Редакція FGR розповіла, які гаманці, окуляри, сумки, капелюхи і каблуки будуть модними в 2018 році.

П’ять головних трендів в аксесуарах на 2018 рік:

Кольорові гаманці

Практично кожна жінка носить в своїй сумці гаманець. Крім грошей і карток, гаманець відмінно підходить для зберігання декоративної косметики, наприклад, губної помади. На ринку представлено багато різних гаманців, але в 2018 році в моді будуть барвисті гаманці яскравих кольорів.

Вінтажні сонцезахисні окуляри

В цьому році в моді будуть сонцезахисні окуляри в стилі ретро. Окуляри 90-х або окуляри-авіатори. Також в тренді будуть окуляри котяче око.

Капелюхи з широкими полями

Що стосується головних уборів, то в теплу пору року модними будуть барвисті або просто білі капелюхи з широкими полями.

Маленькі сумочки

Якщо ви замислюєтеся над покупкою нової сумки, врахуйте, що в 2018 році в тренді будуть маленькі сумочки або сумки-муфти. На кожен день це може бути сумка через плече, а для вечірніх виходів – стильний клатч.

Туфлі на шпильках

Коли жінка вибирає туфлі на високих підборах, варіантів вибору багато. Але в цьому році в моді будуть черевики, туфлі та босоніжки на шпильках. Взуття на тонких шпильках відмінно поєднується як з міні-спідницями і сукнями, так і з джинсами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів