7 пар взуття, які повинні бути у кожної жінки

Важливе правило будь-якої модниці – взуття багато не буває. Деякі жінки готові купувати по кілька пар однакових туфель різних кольорів, якщо вони ідеально сидять на нозі. Але для того, щоб ти виглядала в ньому гармонійно, взуття неодмінно повинне бути зручним. Тому щоб покупки не були хаотичними, а шафа все-таки закривалася, перед тим як йти в магазин звірся з нашим списком. Ми підкажемо 7 моделей, які тобі точно знадобляться в житті.

Сандалі. З плетінням або без, сандалі – це ідеальне взуття для літа, і це факт. Іноді нам здається, що жоден модний сезон не проходить без чергового тренда на різні види сандалій. Таке взуття можна сміливо одягати як під легку сукню, так і під штани.

Балетки. Одна з найбільш зручних пар взуття – балетки. Це універсальне і елегантне взуття на всі випадки життя. Їх можна носити з спідницею, брюками або сукнею. Вони підійдуть як високим, так і низеньким дівчатам.

Човники. В офіс, на побачення, вечірку, модний показ – човники допоможуть виглядати чудово в будь-якому місці і в будь-якій ситуації. Звичайні джинси в акомпанементі таких туфель перетворюються в стильний look.

Кросівки. Що не кажіть, а кросівки – найзручніше взуття. У них не тільки практично, але і стильно вийти на люди. Таке взуття можна поєднувати не тільки із спортивним одягом, а й з casual стилем, або взагалі носити кросівки з сукнею.

Черевики. Грубуваті, практично чоловічі черевики – це вже легенда, і ми вдячні гранжу за популяризацію такого взуття. Це те взуття, яке дозволить вам виглядати стильно в будь-яких погодних умовах.

Високі чоботи. Високі чоботи повинні бути присутніми в взуттєвому гардеробі кожної модниці, щоб носити їх з укороченими платтями або спідницями. Вони можуть бути на підборах чи без, але в будь-якому випадку, це взуття зробить твій образ особливим, а ноги – візуально стрункішими.

Ботфорти. Взуття у вигляді вузьких чобіт, обтягуючих ногу, лакованих або вільних чобіт із замші стало хітом 2018 року. Таке взуття сміливо одягайте з сукнею або з джинсами-скіні, а також додайте до них хутряне пальто або стильну накидку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів