Куртка з деніму – зручний, практичний і завжди модний елемент гардероба кожної жінки. Існує безліч інтернет-магазинів, в яких можна придбрати джинсовку на будь-який смак і гаманець. Наприклад Mila Nova пропонує своїм клієнткам якісні та сучасні куртки, які виділяються стильним дизайном та оригінальністю моделей. Тому придбати даний предмет гардероба можна без зайвих зусиль. Але перед тим, як відправитись на шопінг, вам варто знати на що краще звернути увагу під час вибору джинсовки.

Стильні моделі

Класична модель – базова річ середньої довжини. Вона за традицією має накладні кишені, комір і кнопки по всій довжині виробу. Така куртка є універсальною в плані модних поєднань.

Укорочена модель – виключно жіночий варіант довжиною вище талії. Ідеальний для літніх образів з пишними шифоновими і іншими сукнями.

Подовжена модель також розроблена для жінок. Така куртка може бути прямою або приталеною, мати гумку в районі пояса, або ж капюшон. Деякі моделі відрізняються коміром піджачного типу або повною його відсутністю.

Комбінована модель виконується з деніму в поєднанні з іншими матеріалами. Це можуть бути мереживні, шкіряні вставки або елементи з іншої тканини. Знаходяться вони на рукавах, спині, або з боків виробу. Іноді з контрастної тканини роблять кишені.

Біла джинсова куртка може бути як класичного фасону, так і укороченою. Вона є ідеальний варіантом для літа. Така модель прекрасно виглядає і в простих повсякденних, і в романтичних образах.

Модель з капюшоном – для любителів вільного, спортивного стилю. Часто такі куртки виконуються з поєднання джинсового матеріалу і щільного трикотажу.

Джинсова куртка з принтом дозволить виділитися і привернути увагу. Це можуть бути ніжні квіти, написи, чорно-білі або кольорові малюнки. При виборі такої моделі варто пам’ятати, що супутні речі в аутфіті слід підбирати стриманих кольорів, які не відволікають увагу від куртки.

Джинсова безрукавка може бути укороченою або мати класичну довжину. Часто, особливо в жіночих моделях, можна зустріти малюнки, стрази, мереживні вставки і т.д. Така модель чудово виглядає з майками, футболками, сукнями будь-якого фасону.

Утеплені моделі призначені для міжсезоння. А варіанти з хутром можна носити навіть взимку.

Як вибрати та визначитися з моделлю

Невисоким, струнким модницям краще придбати укорочену модель. Вона додасть силуету витонченості і візуально збільшить ріст. Високим дівчатам рекомендується зупинити свій вибір на приталених куртках. Жінкам з пишними формами відмінно підійдуть прямі моделі.

Колір

Класичний варіант синього кольору – ідеальний вибір. Таку куртку можна ефектно поєднувати з багатьма елементами гардероба. Біла куртка підходить для літнього часу. Також жіночі моделі представлені в різних яскравих кольорах. Бірюзові, фіолетові, червоні – це далеко не весь колірний ряд. При виборі такої куртки варто продумати, з чим ви будете її носити.

Відтінок
При виборі класичного синього варіанту часто виникає інше питання. Який з відтінків синього підійде саме вам? Кращим вибором буде середній тон, що знаходиться між темно-синім і світло-блакитним. Такий відтінок завжди в моді, він виглядає стильно і поєднується з багатьма іншими кольорами в одязі.

Визначитися з необхідністю підкладки

У більшості випадків джинсові куртки не мають підкладки. Літнім варіантам вона просто не потрібна. Моделі, утеплені фланеллю – варіант в кантрі-стилі. Така куртка ідеальна для прохолодних вечорів, але її зовнішній вигляд не всім до смаку. Якщо куртка потрібна на період міжсезоння, тоді підкладка з овчини буде дуже доречною. Такі моделі симпатично виглядають, вважаються міцними і теплими.

Декор

Чи потрібні стрази, ланцюги, квіти і мережива на куртці – справа особистого смаку. Також слід враховувати, в які місця ви будете носити обновку. У неформальній обстановці будуть доречні будь-які варіанти. Для місць, які передбачають суворий вигляд, краще вибрати звичайну класичну модель.

Оцінити якість виробу

Що стосується якості, то важливо звернути увагу на шви і строчки. Вони повинні бути рівними, без ниток, що стирчать. Кнопки повинні легко застібатися. Якщо виріб на блискавці, важливо перевірити її працездатність.