Як носити пуховики цієї зими

В реаліях нашої зими найпопулярнішим верхнім одягом сезону є пуховик. Якщо ви (як і ми) вже втомилися від похмурого міжсезоння і банальних поєднань, розповідаємо, як їх уникнути, повторюючи найуспішніші образи героїнь стритстайл-хронік.

ЗІ СПУЩЕНИМИ ПЛЕЧИМА

Приспускати пуховик з плечей, здалеку побачивши фотографа, зірки стритстайлу почали ще рік тому. У цьому сезоні цей прийом не втратив популярності. Не знаєте, як врятувати ситуацію, знімаючись на тлі гірського пейзажу між спусками або набираючи матеріал для оновлення інстаграма? Повторюємо безпрограшну хитрість, яка працює навіть зі звичними поєднаннями джинсів і затишного светру.
З РЕМЕНЕМ

Оверсайз-оверсайзом, а привабливість жіночного силуету як і раніше залишається безперечною. Примирити два цих поняття допомагає елементарний ремінь – хіба можна дорікнути образу Джованни Баттальї з об’ємним пуховиком і розкішною спідницею з пір’ям марабу в нестачі витонченості?

HYPERSIZE

Щоб виключити будь-який шанс переборщити з об’ємами, перетворившись в копію чоловічка Michelin з реклами знаменитих шин, міксуємо гіперсайз пуховики з зворушливими сукнями-трапеціями, екстравагантними спідницями в пайєтках і помітними аксесуарами на кшталт великих сережок-шандельєрів.

МІКС ВІДТІНКІВ ЧЕРВОНОГО

У колекціях осінньо-зимового сезону червоного було не багато, а дуже багато. Якщо монохромний образ кольору пристрасті здається занадто кардинальним і модним рішенням, розбавляємо насичений червоний близькими відтінками – рожевим і бордо.

Поділись


Новини партнерів