5 наймодніших моделей вечірніх суконь

Наступає сезон свят і новорічних корпоративів, тож кожна жінка прагне створити для себе яскравий та неповторний образ, для того щоб привернути до себе якомога більше уваги. У сучасному світі, коли існують інтернет-магазини, навіть дуже зайняті люди можуть зайнятись шопінгом маючи всього лиш декілька хвилин вільного часу. Наприклад, завітавши на luzana-moda.com, будь-яка модниця зможе підібрати собі унікальну сукню, яке пасуватиме саме їй, а також задовільнить всі бажання. А у цій статті ми розповімо вам про те, які моделі будуть актуальними у цьому сезоні.

Сукня-смокінг

«Тільки справжня жінка може дозволити собі носити чоловічий піджак», – говорив дизайнер Ів Сен-Лоран, який і став винахідником сукні-смокінга. Маестро одягнув своїх муз в строгі подовжені чоловічі піджаки на голе тіло, тим самим ознаменувавши нову епоху. До речі, одну з них одного разу не пустили в ресторан в брючному костюмі, на що та відповіла досить простим жестом: зняла штани на порозі і пройшла далі в тому ж довгому жакеті.

Пропонуємо і вам стати трохи зухвалими і кинути виклик стереотипам! Якщо у вас досить струнка фігура, вибирайте прямі силуети, а дамам розміру плюс варто звернути увагу на злегка приталені моделі. Смокінг може бути з щільного шовку, віскози або ж з тканини з паєтками. Все залежить від вашої сміливості!

Міді-сукня в паєтках

А тепер розповімо про паєтки! Якщо довжина сукні-смокінга вас все-таки бентежить, ваш варіант – сукня довжини міді. Можна приміряти, наприклад, сукню з запахом, щоб додати до і без того пікантного образу якоїсь родзинки.

Сукня з оксамиту

У нашому шорт-листі трендів оксамит вже не перший сезон займає одну з лідируючих позицій. Оксамитові наряди з флористичним принтом – те, що потрібно для скромного образу. Особливо якщо ви плануєте піти на вечірку просто з роботи. В такому випадку можна й не переодягатися, варто лише додати до образу легку укладку, яскравий макіяж, і вуаля – вечірній аутфіт готовий.

Сукня з мереживом

Класика вечірньої моди – мереживо. У цьому сезоні вибирайте яскраві сукні з щільної мереживної сітки. Червоний – один з найсприятливіших кольорів для зустрічі Нового року. Звичайно, краще підібрати щось у жовтих і помаранчевих тонах, підійде також теракотовий і коричневий.

Сукня з вирізами

Раз вже ми з вами говоримо про відвертість, варто згадати і сукні з глибокими декольте, а також з розрізами до середини стегна. Звичайно, в даному випадку варто відмовитися від міні-довжини і надмірно яскравих кольорів і, звичайно, паєток. Квітковий принт, приглушені відтінки або глибокий чорний – ідеальні варіанти для вечірньої сукні. А найвідвертіші розрізи можна замаскувати напівпрозорими вставками.

Поділись


Новини партнерів