На що варто звернути увагу купуючи хутряне пальто

Серед великого різноманіття зимового одягу, особливою популярністю користуються пальто з натуральних матеріалів. Адже ніщо так добре не підкреслює красу дівчини, як високоякісне хутро, особливо норка, соболь або каракуль. Такий одяг завжди виділявся високою ціною, через виняткові властивості матеріалу. У той же час, під час купівлі пальта, дуже важливо зробити правильний вибір, щоб воно прослужило багато років і радувало свою власницю. У цій статті ми розповімо вам про особливості вибору пальто з норки, соболя і каракуля.

Вибір норкового пальто

Норка користується великим попитом серед жінок, і не дивно, адже це хутро здатне витримувати найсуворіші морози завдяки спеціальному повітряному прошарку. Вибрати пальто з норки ви можете на сайті https://upstar.com.ua/limited_edition, але для того, щоб правильно це зробити, дуже важливо звернути увагу на матеріал. Спробуйте доторкнутися до виробу – хутро повинно легко проходити крізь пальці і переливатися. У разі, якщо воно виглядає тьмяним, це говорить про те, що, швидше за все, були допущені порушення під час обробки матеріалу, або його не правильно зберігали. Кожна ворсинка хутра повинна виступати окремо і впевнено триматися на пальто, а при натисканні – приймати початкове положення. Якщо є елементи, які злиплися між собою, або ж випадає ворс – це ознаки низької якості речі. Висота хутра і його густота повинні бути одинаковими на кожній ділянці хутряного виробу.

Для того, щоб перевірити чи було ваше хутро пофарбованим – достатньо просто провести по ньому шматочком вологої тканини і перевірити чи залишився на ньому слід від фарби.

Варто пам’ятати: висока вартість хутряного пальта не завжди гарантує високу якість. Хутряна підробка теж може виглядати розкішно і презентабельно. Якщо справжнє норкове пальто можна спокійно носити близько шести років, то підробка починає втрачати свою красу і якість вже через півроку. Тому вироби з хутра краще купувати у перевірених місцях та брендових магазинах, які дбають про якість своїх товарів, наприклад у “Upstar”.

Пальто з соболя

Хутро соболя має високу цінність на сучасному ринку моди, адже завдяки своїй зносостійкості такий матеріал може прослужити десять років, а то і більше. Перше, що оцінюють щасливі власниці такого пальто, це дивовижна легкість матеріалу, пухнастість і густота ворсу. Купуючи пальто з хутра соболя, зверніть увагу на його колір – він повинен бути темно-коричневий. У всіх інших варіантах є велика ймовірність наштовхнутися на підробку. Добре придивіться до хутра, воно повинне бути приємним і м’яким на дотик, а шкурка – має бути гнучкою і достатньо щільною. Також варто звернути увагу на запах – якщо ви чуєте якісь неприємні нотки, можливо були порушення у технології обробки матеріалу.

Неповторне пальто з каракуля

Каракуль займає одну з лідируючих позицій на ринку одягу завдяки не тільки своїй практичності і стійкості до будь-яких погодних умов, а й його головній особливості – ексклюзивності і неповторності візерунку.

Купувати таке пальто найкраще в спеціалізованих магазинах або у перевірених надійних постачальників. В іншому випадку можна дуже легко і просто нарватися на дорогу підробку.

При виборі зверніть увагу на якість пошиття: не повинно бути жодних пропусків, не повинні стирчати нитки. Ще одна особливість, на яку рекомендують звернути увагу експерти, це закрученість ворсинок. Чим більше вираженою є ця ознака, тим імовірніше, що перед вами виріб високої якості.

Поділись


Новини партнерів