З чим носити золоту міні-сукню?

У прийдешньому році Жовтої Земляної Собаки на піку популярності усі відтінки жовтого і золотого. Святкова ніч не буде повноцінною без сексуальної жовтої міні-сукні – одного з топ-трендів майбутніх новорічних вечірок. На прикладі жовтої міні-сукні з паєток з колекції Miu Miu журнал ELLE вибрав п’ять актуальних святкових образів .

З СМАРАГДОВИМИ СЕРЕЖКАМИ

Як відомо, зелений колір – найефектніша пара до жовтого і золотого, тому до жовтої міні-сукні саме час підібрати смарагдові сережки і кольє. Зелені вкраплення можуть доповнювати образ і в аксесуарах: у вигляді малюнка на клатчі або обробки вечірніх туфель на шпильці .

З ЛАКОВАНИМИ БОТФОРТАМИ

Ще більш спокусливий образ вийде у тих, хто зважиться на вихід в лакованих ботфортах з обробкою. Досить сміливе рішення вимагає вміння тримати спину і залишати за собою шлейф загадки і інтриги. Яскравий макіяж при такому тандемі просто необхідний!

З ХУТРЯНИМ КОЖУХОМ

Верхній одяг до жовтої міні-сукні повинен бути під стать урочистого образу. Кожушки з штучного хутра, які повернулися в моду – ідеальна пара до вечірньої сукні в ці новорічні свята. Кольори можуть бути різними: від бордового до пудрового-рожевого, від класичного чорного до оригінального колорблоку.

З ПОЗОЛОЧЕНИМ КЛАТЧЕМ

Класичне поєднання жовтого і золотого, особливо затребуване в цьому сезоні, стане логічним рішенням для новорічного торжества. Позолочений клатч і туфлі з паєтками або з позолоченою шкіри додадуть святкової іскри в погляді. Відповідна підводка для очей і позолочений лак для нігтів додаються.

З ЧЕРВОНИМИ ЧОВНИКАМИ

Ще один фірмовий акцент до жовтої сукні – червоні човники з ефектом металік. Обсипані позолоченою крихтою або просто лаковані туфлі червоного кольору додадуть яскравий штрих до стильної вечірньої сукні, зігравши на контрасті і тим самим додавши образу індивідуальності. Червоні човники можна відтінити іншим аксесуаром червоного кольору, наприклад, сережками або клатчем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів