Теплі і стильні сукні, які стануть в нагоді взимку

Матеріали

Твід – один з найпопулярніших матеріалів, який не дасть вам замерзнути. Щільні сукні силуету футляр пасуватимуть для офісу, більш грайливі версії, наприклад з шкіряними вставками або без рукавів, можна сміливо одягати на різні заходи. Все ще прохолодно? Одягніть під плаття водолазку.

Гідний конкурент твіду – замша, нехай і штучна. Такі сукні виглядають досить мінімалістично, але дуже стильно. Спробуйте приміряти в комплекті з аксесуарами зі шкіри!

Дуже добре виглядають і сукні з деніму, оксамиту і фланелі, особливо якщо це сукні-сорочки. Комбінувати їх найпростіше з щільними колготками і високими чобітьми. Втім, якщо ви вибираєте, наприклад, оксамитову міді-сукню з запахом, носити її краще з яскравими ботильйонами на невеликому тонкому каблуці. До речі, візьміть на замітку: оксамит – ідеальний матеріал для новорічного вбрання. Якщо поєднувати просту сукню з яскравими аксесуарами, образ легко перевести з розряду повсякденних в розряд святкових.

Фасони

Ми вже згадали сукні-футляри і сукні-сорочки. Ще один модний фасон – сукня-светр або сукня-водолазка. Такий елемент гардеробу максимально спрощує підбір образу. Здавалося б, ви вдягаєте всього лише довгий светр, а аутфіт вже стає екстремально модним. Доречі, сукні міні-довжини краще носити, наприклад, в комплекті з шкіряними легінсами або джинсами-скіні. Що ж стосується взуття, тут стилісти вас не обмежують: утеплені кеди, байкер-бутс, челсі або навіть туфлі-човники, варіантів безліч!

Кольори

Безсумнівний лідер – червоний і всі його відтінки. Вибирати повністю червону сукню або обмежитися лише яскравими деталями – залежить від вашої впевненості в собі і, звичайно, місця роботи. Не у всіх офісах дозволено з’являтися в речах настільки яскравого кольору. Втім, ви завжди можете одягнути винну або ж, навпаки, темно-смарагдову сукню.

Принти

У цьому сезоні варто звернути увагу на вбрання із щільного трикотажу, прикрашене традиційною кліткою в стилі принца Уельського. Другим за популярністю залишається квітковий принт. Для зими краще вибирати плаття з основою з темної тканини.

Поділись


Новини партнерів