Як носити ботфорти, щоб не виглядати вульгарно: 3 свіжих ідеї для тебе

Ботфорти можна сміливо назвати наймоднішим взуттям нинішнього осінньо-зимового сезону. І якщо ти вже придбала собі ідеальну пару високих чобіт, саме час розібратися, як і з чим їх носити!

Ми підготували для тебе 3 найцікавіших модних ідеї, які допоможуть тобі виглядати в ботфортах стильно, а не вульгарно!

З сукнею міді

Одне з найбільш топових поєднань цієї осені – це коли верхня частина ботфортів «ховається» під довгим подолом міді-сукні, а вбрання, яке підкреслює жіночність, грає на контрастах з зухвалим взуттям. Цей мікс варто носити з укороченою дублянкою, кепі і сумкою з помітним декором.

З вузькими джинсами

Ботфорти дуже круто поєднуються з джинсами, ідеальним варіантом для цього стануть джинси-скіні. Заправ їх в чоботи, та доповни свій лук футболкою з принтом або написом, а також оверсайз-блейзером в актуальну клітку. Образ допоможе завершити невелика сумка-месенджер на масивному ланцюжку або контрастному ремені.

З подовженою толстовкою

Ще одне поєднання, що з’явилося практично у всіх модних блогах і інстаграмах – дуже зручне, лаконічне і вбивчо стильне! Толстовка + ботфорти – ця « парочка» підкорить серце і гардероб кожної любительки мінімалізму.

Отже, простий і ефектний модний рецепт: ботфорти на низькому товстому каблуці (або взагалі без нього) одягни з оверсайз-толстовкою довжини трохи вище коліна ( так , щоб вона виглядала швидше сукнею, ніж світшотом, під який ти забула вдягнути джинси або спідницю). Вуаля, модні блогери готові тобі заздрити!

Поділись


Новини партнерів