Модні пуховики сезону осінь-зима 2017/2018: 5 основних кольорів

Жіночий пуховик не виходить з моди. Він залишається таким же актуальним, як і стильне кашемірове пальто. Куртку-пуховик можна носити не тільки, щоб зігрітися, але й, щоб виглядати модно в сезоні осінь-зима 2017. Як стверджують стилісти, не потрібно обмежуватися одним чорним кольором в пуховику, адже в цьому році в моді яскравість і контрастність.

Пуховик пудрового кольору.

У сезон осінь-зима 2017/2018 при виборі жіночого пуховика віддайте перевагу ніжним пудровим відтінкам. Такий колір буде чудово виглядати як в поєднанні з класичним вбранням, так і в більш повсякденному образі. А щоб виглядати оригінально вибирайте куртку-пуховик з незвичайними принтами.

Пуховик білого кольору.

Актуальним кольором на осінь-зима 2017-2018 став білий, який ідеально підійде всім дівчатам. Сніжно-білий колір буде гармонійно поєднуватися з елементами яскраво-коралового, жовтого, смарагдово-зеленого і ніжно-помаранчевого кольору.

Пуховик гірчичного кольору.

Якщо ви не любите світлі відтінки, але, водночас, категорично проти чорного кольору, тоді відмінним варіантом для вас стане куртка-пуховик гірчичного кольору. Спробуйте поєднувати куртку пуховик з високими чобітьми на товстому каблуці і джинсами світлих відтінків.

Пуховик металевого кольору.

Тренд 2018 року – жіноча куртка пуховик металевого кольору. Стилісти рекомендують носити її з високими джинсами, об’ємними светрами або трикотажними сукнями.

Пуховик смарагдового кольору.

Цей відтінок добре помітний навіть в темний час доби, а крім того, заряджає позитивом і енергією. При виборі смарагдового кольору не обмежуйтеся одним відтінком, вибирайте різні варіації цього кольору: від ніжного до глибокого і насиченого.

Поділись


Новини партнерів