5 способів приховати сивину без фарбування волосся

Багато жінок, переступивши поріг 30 років, стикаються з таким поняттям, як сивина. Поява сивини – це не привід засмучуватися і впадати в депресію. Це «знебарвлення» волосся, яке є цілком природним процесом, просто у деяких жінок вона з’являється раніше, а у деяких – пізніше. Звичайно, кожен місяць фарбувати сивину дуже втомлює, тому ми розповімо вам про 5 способів, за допомогою яких можна приховати сивину без застосування фарби для волосся.

За допомогою натуральних барвників. Напевно, ви не раз чули про фарбування волосся хною або басмою. Це натуральні засоби, які не тільки фарбують волосся, але і ефективно зміцнюють структуру локонів. Звичайно, колірна палітра басми і хни не така вже й багата, зате волосся буде густим і здоровим, і зауважте, без єдиного сивого волоска.

За допомогою відварів. Щоб приховати сиве волосся можна також застосовувати ополіскуучі відвари, які зможуть зміцнити і наситити волосся. Для цього необхідно використовувати на вибір квітки конюшини, кору дуба, кропиви, лопуха або медунки. Заваріть один з відварів і додавайте в шампунь при кожному ополіскуванні волосся після миття.

За допомогою накладних локонів. Якщо сивина на волоссі стала дуже помітною, тоді на допомогу прийдуть накладні пасма, які здатні прикрити місця з сивиною. Звичайно, це спосіб тимчасовий, але надійний. Головне підібрати правильний відтінок, який буде ідентичний вашому кольору волосся.

За допомогою спеціальних лосьйонів для волосся. Для того щоб приховати сивину волосся досить використовувати спеціальний лосьйон з вмістом стовбурових клітин для відновлення природного кольору волосся. Це засіб потрібно застосовувати протягом десяти днів, і ви зможете надовго забути про сиві волоски.

За допомогою модної стрижки. Якщо у вас сиві волоски проглядаються не по всій голові, тоді прекрасним варіантом послужить нова стрижка. Саме за допомогою нової зачіски можна приховати сивину в тому чи іншому місці. Попросіть свого hair-майстра підібрати вам нову стрижку, яка не тільки приховає сивину, а й буде ідеально підходити вашій формі обличчя.

Джерело

Поділись


Новини партнерів