Як створити ідеальні локони?

Локони – одна з найсексуальніших жіночих укладок, яка пасує абсолютно всім. Ми  розповімо вампро те, які варіанти укладок з локонами зараз особливо актуальні і як повторити їх самостійно.

Найпростіший варіант для створення локонів в домашніх умовах без використання гарячих стайлерів – ламані хвилі. Після того, як ви прийняли душ, перед тим як лягти спати, нанесіть на пасма легкий текстуруючий спрей або засіб з морською сіллю. Підсушивши волосся феном, заплетіть його у вісім кісок, починаючи від коренів і не доходячи до кінців на 3-5 сантиметрів. Чим менше і тугіше вийде плетіння, тим рельєфнішою буде текстура волосся. Таке укладання ідеально підійде для тих, хто вранці любить зайві півгодини провести в ліжку – досить просто розплести коси і за кілька хвилин до виходу розбити отримані хвилі, нахилившись головою вниз. Результат можна зафіксувати лаком.

Перевірено, кращі beach-waves виходять за допомогою праски. Найбільший плюс цієї укладки полягає в тому, що завитки не повинні виходити ідентичними, як у випадку з голлівудськими локонами: чим менше вони будуть схожі один на одного, тим більш натуральний ефект вийде в результаті. Щоб максимально продовжити життя укладці, наносимо на волосся термозахист без вмісту масел – ідеальним варіантом стане спрей або пінка. Приступаючи до сушіння феном, експерти рекомендують нахилити голову вниз для отримання додаткового прикореневого об’єму. Визначившись з місцем для проділу, можна починати формувати локони. Починати краще всього з верхніх пасом, від коренів у напрямку до кінців, відокремлюючи пасма по 2 см шириною і прокручуючи їх праскою на 180 градусів без сильного затиску. Напрямок локонів вибирається індивідуально, проте в даному випадку найефектніше виглядатимуть комбіновані хвилі. В кінці розбиваємо укладку руками і фіксуємо лаком середньої фіксації.

Щоб зробити сексуальні пляжні локони, найкраще використовувати дифузор. В першу чергу цю насадку варто взяти на озброєння власницям кучерявого волосся – вона делікатно підкреслить природну красу пасом. Щоб локони вийшли більш фактурними і чітко структурованими, важливо після миття нанести спеціальний мус, крем або спрей з морською сіллю. Перед тим як приступати до сушіння, волосся можна трохи пом’яти руками, нахиливши голову вперед. Тепер за допомогою дифузора починаємо просушувати волосся. Важливий момент: не потрібно боятися підносити фен з насадкою максимально близько до шкіри голови, рухаючись вниз круговими рухами. Так можна досягти максимального об’єму в прикореневій зоні.

Важливий момент: Якщо для створення укладки використовується тільки фен, досить буде нанести на пасма термозахист або легкі спреї. У разі якщо в хід йдуть гарячі стайлери, важливо також наносити зволожуючі креми і спеціальні активатори кучерів для створення чітко окресленого завитка.

ЛАЙФХАКИ ПРОФЕСІОНАЛА:
1) Не забувайте робити контрастний душ для волосся – таким чином ви не просто покращуєте кровообіг і стимулюєте його ріст, але також видаляєте залишки кондиціонера і закриваєте пори, завдяки чому пасма стають більш блискучими і еластичними.

2) Для отримання екстра-об’єму волосся необхідно сушити нахиливши голову вперед.

3) Одна з найпопулярніших, але в той же час простих укладок, які будуть особливо актуальні в цьому сезоні, – недбалі легкі хвилі. Для цього висушене рушником волосся заплітаємо в дрібні кіски, починаючи строго від коренів, а після варто пройтися по ним праскою для випрямлення волосся. Через кілька хвилин після того, як вони охолонуть, розплетіть коси, збийте пасма біля коріння і зафіксуйте лаком.

4) При формуванні локонів важливо рухатися від коренів у напрямку до кінчиків, а не навпаки.

Поділись


Новини партнерів