Як підібрати білизну за типом фігури

Основний секрет стильних, успішних і впевнених у собі жінок – це ідеально підібрана білизна! Обрати білизну, яка підходить саме для вас ви можете на сайті http://milashop.com.ua/nijnee-bele/trusiki/besshovnie, а ми розповімо вам, як правильно це зробити, враховуючи особливості своєї фігури.

Існує три класичних типи фігури: груша, яблуко і пісочний годинник. Виходячи з характеристик і проблемних зон кожної, можна підібрати свою ідеальну спідню білизну і наблизити силует до ідеалу.

Груша: вузькі плечі, невеликі груди, широкі стегна

Головне завдання при підборі білизни для даного типу фігури – візуально збільшити груди і зменшити стегна. Іноді достатньо просто підібрати хороший бюстгальтер, і така статура отримає пропорції пісочного годинника. Вибирай бюстгальтери з push-up ефектом або силіконовими вставками. При цьому чим більшою є сама чашечка ліфа, тим більш об’ємними здаватимуться твої груди.

Візуально звузити і згладити стегна допоможуть максимально облягаючі безшовні шортики або модель бразиліана.

Яблуко: великі груди, широка лінія талії

У такому типі фігури необхідно виділити талію. Для цього ми підкреслюємо груди за допомогою добре підтримуючого бюстгальтера і вибираємо стягуючі трусики з високою лінією талії, тим самим піднімаючи сідниці і підтягуючи живіт. Для особливих випадків підійде також корсет і красиві бікіні. Власницям пишних форм краще відмовитися від трусиків з заниженою талією – такі моделі тільки підкреслять ваш об’єм.

Пісочний годинник: виражена талія, широкі плечі і стегна

Така, здавалося б, ідеальна фігура також потребує правильного “оформлення”. Тут важливо не переборщити, щоб не зіпсувати силует. Стеж за тим, щоб ліф не робив груди ширшими за стегна – обирай моделі з подушечками з боків чашок, тим самим зміщуючи груди трохи до центру. Для низу підійдуть будь-які варіанти з низькою талією.

Кілька порад наостанок:

  • Ретельно вибирай свій розмір і бажано з консультантом. Фахівець допоможе підібрати ідеальну форму чашечки, потрібний об’єм, товщину бретелей і фасон трусиків.
  • Якщо ти стоїш перед вибором білизни сам на сам, запам’ятай такі правила: нижня білизна не повинна перетягувати шкіру. Перехід між білизною і тілом повинен бути плавним, без складок – в цьому випадку будь-який одяг сяде добре і з силуетом буде все в порядку.
Поділись


Новини партнерів