Мерайя Кері розповіла, як сестра намагалася продати її сутенеру, коли співачці було 12 років

50-річна співачка Мерая Кері скоро випустить свої мемуари “Сенс життя Мераї Кері”, які, схоже, нароблять чимало шуму. Днями співачка дала інтерв’ю Опрі Уїнфрі, в якому розкрила деякі шокуючі подробиці свого дитинства. Опра зачитала уривок з книги зірки, в якому та написала про травматичність досвіді взаємин з рідними.

Коли мені було 12 років, моя сестра накачала мене валіумом, запропонувала мені кокаїн, стала причиною опіків третього ступеня і спробувала продати мене сутенеру, – написала в своїх мемуарах Кері.

В інтерв’ю телеведучій зірка розповіла, що, на її думку, могло послужити причиною складних відносин з її сестрою і братом.

Ми навіть толком не знаємо один одного. Ми не росли разом. У них було своє життя, а на той час, коли я з’явилася на світ (Мерая – молодша дитина в родині. У неї є 60-річний брат Морган і 57-річна сестра Еллісон), вони вже були зіпсованими. Я буквально відчувала себе аутсайдером у своїй власній родині. У них був досвід дорослішання з темношкірим батьком і білою матір’ю, а я здебільшого жила зі своєю матір’ю (батьки Кері розлучилися, коли їй було три роки), і вони вважали, що мені було легше, але на насправді це було не так. Вони завжди думали, що моє життя було легким, – зізналася співачка.

Свого брата вона назвала “надзвичайно жорстоким” і розповіла, що брат з сестрою продавали в ЗМІ неправдиву інформацію про неї. Вона називає їх колишніми братом і сестрою, а до своєї матері звертається по імені. Зірка каже, що зараз їх відносини досить складні.

Один випадок, пов’язаний з її матір’ю, Мерая не забуде ніколи. Вона розповіла, що в 2001 році, під тиском свого успіху і майбутнього випуску альбому Glitter, була емоційно і фізично виснажена і шукала підтримки в будинку своєї матері. Однак після їхнього конфлікту її мати, імовірно, подзвонила в 911, і поліція відвезла Кері в лікарню.

Вона не сказала: “У нас все в порядку, я дбаю про свою дочку, вона просто втомилася, а хтось помилково викликав поліцію”. Все це виглядало з її боку так: “Ти кинула мені виклик, і ось що буде”. Заднє сидіння поліцейської машини – це яскравий спогад, я це ніколи не забуду,- розповіла зірка.

Пережитий досвід допомагає Кері і у вихованні її власних дітей. Вона зізналася, що робить все, щоб її дев’ятирічні близнюки Мороккана і Монро росли в любові.

Я думаю, що це дійсно важка робота – бути матір’ю. Тому я намагаюся зробити життя своїх дітей прекрасним, – сказала вона.

До слова, у сестри Кері з їх матір’ю відносини теж, м’яко кажучи, не найкращі. Еллісон подала на матір до суду за те, що та нібито примушувала її брати участь в сатанинських ритуалах в 10-річному віці, під час яких її гвалтували невідомі чоловіки.

Читайте також: Джіджі Хадід та Зейн Малік вперше стали батьками

Поділись


Новини партнерів