Селна Гомес похизувалася результатами схуднення

28-річна Селена Гомес влаштувала сміливу фотосесію. Співачка помітно схудла і показала свої витончені форми.

Життя Селени Гомес кардинально змінилося в 2013 році, коли у неї діагностували складне аутоімунне захворювання – червоний вовчак. Ця хвороба є невиліковною і вражає сполучні тканини. Артистка пройшла курс хіміотерапії, а на тлі всіх цих проблем у неї почалася депресія і панічні атаки.

Три роки тому Селені знадобилася пересадка нирки. Донором виступила її подруга Франсія Райса. З тих пір життя зірки поступово налагодилося. Екс-кохана Джастіна Бібера адаптувалася до нових обставин і нарешті прийняла себе такою, яка вона є насправді.

Раніше зірка фільму “Дощовий вечір в Нью-Йорку” соромилася свого шраму, що залишився після перенесеного хірургічного втручання, але тепер, навпаки, пишається ним. Гомес підкреслила, що намагалася по-різному замаскувати шрам і приховати його від усіх. На новому знімку артистка позує в блакитному монокіні, і її шрам на передній стороні стегна можна легко помітити.

“Зараз як ніколи раніше я усвідомлюю, хто я і через що мені довелося пройти. І я пишаюся цим!” – повідомила фанатам Селена. Передплатники підтримали співачку. “Молодець”, “Ти у відмінній формі”, “Так тримати, Селена”, “Ми з тобою, ти ідеальна”, “Виглядаєш просто приголомшливо, пишаємося тобою”, – написали фоловери в коментарях в Instagram.

Читайте також: Селена Гомес розповіла про пересадку нирки і самотність

Поділись


Новини партнерів