Бруклін Бекхем вразив шанувальників світлиною з ванної кімнати

25-річна Нікола Пельтц і 21-річний Бруклін Бекхем зробили Селфі після душа. Інтимний кадр викликав бурхливу реакцію шанувальників пари.

Модель не втомлюється публічно говорити про свою безмежну любов до сина Вікторії і Девіда Бекхемів. Зірка фільму «Повелитель стихій» в знак прихильності ділиться дуже особистими моментами з Брукліном.

Юнак професійно займається фотографією, тому знімає себе з нареченою в абсолютно різних ситуаціях. Так, Бекхем-молодший зробив спільне Селфі в відображенні дзеркала у ванній. На чорно-білому знімку закохані постали в напівоголеному вигляді. Їх шкіра і волосся ще були мокрими. Нікола обняла нареченого і притулилася до його щоки, вимазаної піною для гоління.

«З кожним днем ​​люблю тебе все більше», – звернулася до Брукліна модель. Одні фоловери критично відреагували на кадр, інші пораділи за зоряну пару. «По-моєму, ми бачимо більше потрібного», «Щастя любить тишу – це не про них», «Фото – явно тільки для особистого архіву», «Ви красива пара!», «Хейтери, відчепіться! Тут любов!», «Ех, де мої 20 років», – написали користувачі.

Нікола також показала, від кого вона успадкувала струнку фігуру. Дівчина оприлюднила фото своєї мами Клаудії. У жінки була кар’єра моделі, а зараз вона – партнер-засновник інвестиційного фонду свого чоловіка Нельсона Пельтца. Подружжя виховує вісьмох дітей.

Читайте також: Донька Вікторії Бекхем в дорослій сукні зачарувала фанатів

Поділись


Новини партнерів