Шерон Стоун відверто розповіла про свої стосунки з 77-річним Робертом Де Ніро

Зірка “Основного інстинкту” зізналася, що обожнювала Роберта і була неймовірно задоволена честю опинитися з ним на одному знімальному майданчику. Актори грали разом у фільмі Мартіна Скорсезе “Казино”, який вийшов на екрани в 1995 році.

Гангстерська картина увійшла в історію кінематографа, а Шерон за роль Джинджер Маккени була номінована на “Оскар”, хоча заповітну статуетку так і не отримала. Відносини героїв Шерон і Роберта займали значну частину сюжету, проте сама секс-бомба згадує ці інтимні моменти зі здриганням.

“Він був явно не на висоті, коли ми цілувалися. Не найкращий коханець”, – поділилася Стоун. Вона зізналася, що схилялася перед Де Ніро і була готова заради нього на все. “Я була шалено закохана в нього як актриса”, – пояснила Шерон. Актриса додала, що їй хотілося просто сидіти навпроти Роберта і дивитися на нього. Такими спогадами зірка поділилася в ефірі шоу Watch What Happens Live.

Тим часом, зараз особисте життя для Стоун відійшло на другий план. Актриса з гіркотою усвідомила, що люди розучилися фліртувати. До таких висновків вона прийшла після невдалого досвіду спілкування на сайті знайомств. Зірка вибрала самотність.

Читайте також: Донька Вікторії Бекхем в дорослій сукні зачарувала фанатів

Поділись


Новини партнерів