Джейсон Прістлі розповів, як Шеннен Догерті намагається перемогти рак

Джейсон Прістлі розповів, як Шеннен Догерті намагається перемогти рак

У лютому актриса Шеннен Догерті розповіла, що у неї була діагностована четверта стадія раку молочної залози, – хвороба повернулася до неї після ремісії через три роки після захворювання. Про те, як зараз себе почуває 49-річна зірка, розповів її колега по “Беверлі-Хіллз 90210” Джейсон Прістлі, який зіграв в тому культовому серіалі її брата.

Я спілкуюся з Шеннен кожні кілька місяців, просто щоб провідати її. Вона дуже сильна жінка. Шеннен – ​​боєць, і вона завжди була такою. І я знаю, що вона буде продовжувати боротися з усіх сил. Останнього разу, коли ми спілкувалися, вона була в дуже гарному настрої, – розповів він в ефірі австралійського шоу Studio 10.

У березні Догерті розповідала про своє здоров’я і те, як близькі і друзі допомагають їй боротися з раком.

Піклуватися про себе і приймати себе не завжди легко. У мене бувають дні, коли я пригнічена або просто лінуюся. Але я йду вперед за допомогою моїх друзів,- ділилася вона.

Шеннен зазначила, що її подруга, пуерторіканська модель Ганні Марі Кортрайт, змушувала її ходити в походи і вчила новим способам приготування їжі – більш здоровим. Актриса також почала займатися спортом, завдяки чому стала відчувати себе краще.

Але головну підтримку їй, звичайно, надає її чоловік, фотограф Курт Ісварінко, відносини з яким, за словами актриси, її хвороба тільки зміцнила.

Читайте також: Брітні Спірс вразила фізичною формою та показала стійку на руках

Поділись


Новини партнерів