Софія Ротару показала архівне фото з чоловіком

73-річна Софія Ротару присвятила зворушливі рядки своєму чоловікові, музиканту Анатолію Євдокименко.

Виконавиця хіта «Хуторянка» поділилася ніжним фото з сімейного архіву. На ньому артистка позувала разом з чоловіком ще зовсім молодими. Софія Михайлівна зібрала волосся в низький хвіст. Вона зробила легкий макіяж.

Співачка дивилася в об’єктив, повернувши голову. Її обличчя було у фокусі, а ось постать Анатолія Євдокименка фотограф, навпаки, показав в розфокусованому стані, щоб підкреслити красу популярної артистки.

Ротару поділилася фото в честь річниці свого весілля. «Є вічна любов», – коротко зазначила вона. 52 роки тому артистка вийшла заміж за українського музиканта. 18 років тому Євдокименко помер: після десяти років боротьби з раком у музиканта трапився інсульт. Поп-зірка залишається вірною своєму коханому.

Знаменну дату для Софії Михайлівни відзначив і її син, Руслан Євдокименко. Чоловік показала своїх батьків в день їхнього весілля. Ротару одягла лаконічну весільну сукню з акцентом на талії і доповнила її невеликою фатою. Щаслива артистка в одній руці стискала букет квітів, а іншу поклала на руку новоспеченого чоловіка.

Руслан зізнався, що в цей день були його заручини з майбутньою дружиною Світланою. Він показав зворушливий кадр свого весілля, на якому ніжно цілує молоду дружину. «22 вересня – особливий День в нашій Родині! Весілля батьків і наші заручини!» – додав Євдокименко.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ruslan (@rus_evdokimenko)

Читайте також: Онучка Софії Ротару показала ідеальну фігуру в бікіні

Поділись


Новини партнерів