Сальма Хайек показала новонароджену доньку на ніжному фото

54-річна Сальма Хайек зворушливо привітала доньку Валентину Палому Піно з 13-річчям. Теледіва показала дитину відразу після її народження.

Зірка кіно поділилася рідкісним кадром з сімейного архіву. Американська актриса мексиканського походження знялася з новонародженою донькою. Популярна брюнетка постала в природному вигляді.

Хайек показала себе без макіяжу і з розпатланим від сну волоссям. Вона одяглася в пеньюар вільного крою з білої бавовни. Актриса стояла біля вікна. На її плечі лежала маленька Валентина. Новонароджена, одягнена в м’який сліп, з цікавістю вивчала світ навколо.

Голлівудська зірка з ніжністю привітала доньку з днем ​​народження: «Валентина, я ніколи не хотіла так сильно, щоб хтось з’явився в моєму житті. Спасибі тобі, що в цей день 13 років тому ти подарувала нам “день світу” і висвітлила наші життя. Ти – найкращий учитель, найкраща радість і моя найбільша надія. Я любила тебе ще до того, як ти народилася, і буду любити тебе завжди. З днем ​​народження, моя яскрава зірочка», – сказала Сальма.

Валентина – дочка актриси і її чоловіка Франсуа-Анрі Піно, власника найбільшої компанії з продажу предметів розкоші. Пристрасний роман зірок почався 14 років тому, а через рік дівчинка з’явилася на світ. Лише через два роки після народження доньки закохані одружилися в паризькій мерії, потім вони повторно обмінялися клятвами в старовинному замку в Венеції.

Читайте також: Сальма Хайек вразила ідеальною фігурою в купальнику

Поділись


Новини партнерів