Донька Вікторії Бекхем в дорослій сукні зачарувала фанатів

9-річна Харпер Севен Бекхем приміряла творіння своєї 46-річної мами Вікторії. Донька дизайнера захотіла наслідувати дівчат, набагато старших за неї.

У Лондоні відбувся показ колекції весна-літо 2021 Victoria Beckham. Гостями заходу стали лише члени сім’ї Бекхем. У зв’язку з пандемією коронавірусу Вікторія вирішила не ризикувати і обмежитися лише підтримкою рідних.

Відвідування шоу Девідом і дітьми вже стало традицією. Але в цьому році всю увагу до себе привернула Харпер. Дівчинка прийшла в настільки стильному і чарівному образі, що ледь не затьмарила маму в її зоряний час. На дівчинці була бузкова сукня в підлогу Victoria Beckham з квітковим принтом і черевики на грубій платформі.

Харпер назвали міні-копією Вікторії. Сама ж дизайнер не змогла втриматися від прояву почуттів до єдиної і улюбленої дочки. Шанувальники прийшли в захват від образу дівчинки і материнських ніжностей.

«Дві красуні», «Не можу надивитися на цей знімок!», «Харпер – мила ікона стилю!», «Це ж маленька Вікторія!», «Харпер – вилита мама», «Ця дитина одягається крутіше за мене!», «Харпер вчиться, як бути елегантною з малих років. Це так правильно, молодці», – написали фоловери.

А ось образи Девіда і середнього сина подружжя Ромео викликали подив. Футболіст вирішив одягнути спортивні штани і чорні шльопанці з білими шкарпетками. Деякі користувачі відзначили, що чоловік Вікторії виглядав, ніби вийшов до найближчого магазину продуктів і по шляху заглянув на показ. Ромео ж був в класичній жилетці на голе тіло. Зоряним батькам порадили навчити сина правилам хорошого тону.

Читайте також: Наречена Брукліна Бекхема в бікіні здивувала своїм схудненням

Поділись


Новини партнерів